Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם בשביל ה"פאן", לא משהו מיוחד. חשבתי בעיקר על שינויים קוסמטיים, אבל בהחלט אפשרי גם מכניים.

האם ניתן לקנות לוח שעונים עם רקע לבן ולשנות תאורה, או משהו כזה.

מה לגבי שיפורים נוספים, שאפשר לבצע (ובשום אופן לא יותר מהסכומים שציינתי)?

ני ממש אשמח לקבל רעיונות.

אתודה.

פורסם

סתם שאלה, התקציב שהקצת למטרה שרשמת זה לא בערך מחיר הרכב עצמו?

וגם לא ציינת האם הרכב אוטומטי או ידני.

פורסם

איך אתה יודע שהצמיגים שיש לו עכשיו לא חדשים?

לא לכל רכב מתאימה החבילה של "נהיגה מתקדמת וצמיגים חדשים".

שיפורים קוסמטיים זה לפורום אחר, אבל אם אתה מעוניין בשיפורים מכניים,

תדע שהאפשרויות שלך מאוד מוגבלות, במיוחד בסכום שביקשת.

אז, הרכב ידני או אוטומט?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

התגובות כא גרמו לי לחייך.

הלנסר הוא רכב אחד מתוך כמה שיש בבעלותי, ונשאר מטעמים, ככל שזה יישמע מוזר, סנטימנטליים משהו.

אכן, זה בערך המחיר/שווי של הרכב (אם כי אני מעריך אותו במחיר שוק בין 5-6K אבל בכל מקרה מדובר בגרושים, ובכסף שאני אשקיע ויודע שלא אקבל בחזרה, ומכאן גם נובעת הגבלת הסכום.

את ההמלצה לצמיגים קיבלתי אלא שהצמיגים הנוכחיים ברכב (אגב, של "קומו"), בני פחות משבוע ימים.

לגבי נהיגה מתקדמת, אמנם אומרים שאין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל אני מחשיב את עצמי כנהג לא כ"כ רע...

אילו שיפורים בכל זאת אפשר לבצע?

פורסם

ובלי קשר לשיפורי המכניקה (ואני מאוד אשמח לשמוע אפשרויות/המלצות לשיפור ביצועים ברכב- במגבלת הסכומים שציינתי עם אפשרות לחריגה לא גדולה גב בשיפור נהספקים או יחסי העברה), מהו הפורום המתאים לשיפורים קוסמטיים.

פורסם

הפורום המתאים לשיפורים הקוסמטיים הוא הפורום הטכני (שנמצא מעל הפורום הזה)

דרך אגב, איזה שיפור אתה מתכוון להפיק מהרכב? שיפור כח? או אולי שיפור אחיזה?

קח בחשבון שאבדו לך סוסים מאז שהרכב יצא מהמפעל שזה בערך 18 שנה.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

רציתי בעיקר לקבל רעיונות מה אפשר לשפר, כי אני לא יודע מה כן אפשר לעשות/לשפר ברכב הזה (אני מבין שה"אפטר מרקט" שלו כמעט אפסי).

חשבתי בעיקר בכיוון של שיפורים בכוח ובסחיבה, אולי להחליף כמה חלקים במנוע, אולי להחליף סעפת יניקה וקרבורטור _לא נראה לי שכדאי/אפשר לגעת ביחסי העברה בגיר).

כמו שכתבתי, אשמח לקבל המלצות במה כדאי להשקיע.

פורסם

יישור קו\אוברול אם אתה יודע מה הכוונה לכך.

בעיקרון זה מה שאמרתי להחליף את כל מה שעבר זמנו וראוי להחליפו בחדש (להביא את כל חלקי הרכב למצב חדש)

גם אם הרכב שלך במצב מכני מצויין אני מאמין שהחלקים שלו עברו דיי הרבה ב 18 שנים האחרונות וראוי להחליפם בחדשים.

אני מאמין גם שדבר כזה יחרוג מהתקציב שלך, אבל זה ייתן לך את התמורה הכי טוב שתוכל לקבל לפי דעתי.

תבדוק פה בפורום קצת יותר לעומק על אוברול\יישור קו ותחליט אם כדאי לך להשקיע או לא.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

האופציה היחידה היא לחדש אותו מבחינה מכאנית וחיצונית, וכשאני אומר חיצונית אני לא מתכוון תוספות של ערסים ,אלא ווקס טוב, אולי צביעה של חלקים מקולפים.

תעשה לנו ולך טובה, אל תהפוך אותו לעוד רכב פשע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

LOL.

זה לא יקרה (לא רכב "ערסים"), אם רק הייתם יודעים איזה "חנון" אני במציאות...

עד היום חשבתי שכשאומרים יישור קו אז הכוונה היא לטיפול (גדול או קטן) והחלפת חלקים תקולים.

בוודאי שני יודע מה זה אובר-אול (בשביל זה אני מוכן גם להשקיע יותר), אבל השאלה היא אם לא עדיף לשדרג את המנוע (מה שיגרום להיסחפות במחיר)?

ואם אני עושה אובר-אול למנוע, עד כמה זה ישפיע על הביצועים, סחיבה, תגובות וכו'? חוצמזה, אחרי אובר-אול אני אצטרך לבצע גם טיפולים לעוד חלקים (כמו חידוש גיר) וכו'?

בפן החיצוני/קוסמטי, אני מנסה להשיג רקע לבן ללוח השעונים, ולחדש את התאורה בו. מישהו יכול להפנות אותי למקום שמוכרים/עושים את זה (חוץ מ"המכוון" בחולון שדיברתי איתם ואין להם).

עוד משהו, איפה אני משיג בקליות איתות קדמיות שקופות?

ותודה לכולם על העזרה.

נ.ב.

כשיגיע השלב, אני אעלה תמונות.

פורסם

אין סיבה לעשות אוברול למנוע אם הוא במצב תקין.

אם הרכב קרבורטור, לדעתי ניקוי קרבורטור וחידושו אצל המומחים (כמו צביקה קרבורטור) יחזיר את הרכב לשנות הנעורים שלו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...