Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי רוצים לקנות לי מתנה ליום הולדת 18 פיאט פונטו והם הפילו עליי את המשימה לחפש אחת כזאת.

ראיתי ביד 2 שיש פיאט פונטו, פונטו ספייס, גרנדה פונטו.

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין הדגמים?

איזה דגם הכי כדאי לילד צעיר בן 18, מבחינת חיסכון בדלק ומחיר בכללי?

מאיזה שנה יש את הצורה החדשה של הפיאט פונטו? הצורה שהסמל מקדימה עגול וכתוב פיאט ולא שיש 3 קווים בתור סמל.

פורסם

ההבדלים גדולים, מדובר ב 3 דורות של המכונית.

פונטו - מודלים 1995-2000

פונטו ספייס - 2001-2006

גרנגה - 2007 - עד היום. דגם משופר יגיע בקרוב.

הכל תלוי רק בתקציב - פונטו מהמודלים המוקדמים אפשר לקנות ב 5000 ש"ח, גרנדה פונטו 2009 עולה באיזור 90000 אלף .

הסמל העגול בחזית קיים החל מדגם ה"ספייס".

פורסם

אהה אוקי הבנתי.

אבא שלי רוצה לקנות לי פיאט פונטו שנת 2003 ומעלה [כי לטענתו מאז שינו להם את הצורה לצורה הרבה יותר יפה ושינו איזה משהו במנוע שעשה אותו יותר טוב].

אז ככה שאני צריך לחפש פיאט פונטו ספייס.

סבבה תודה.

פורסם

השינוי בוצע משנת המודל 2001, לא 2003. ב2005 בוצעה מתיחת פנים נוספת ומעט שיפורים בתא הנוסעים.

חפש ספייס מהדגמים המאובזרים יותר (SX, ELX, club או fun) ואל תתפשר על דגמי הs (או young) שהגיעו עם אבזור מינימלי ונמכרו בעיקר לחברות השכרת רכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרגנד פיאט פונטו בא עם באגז' גדול יותר ועיצוב יותר יפה (לדעתי), אפשר למצוא כזו שנת 2008 מליסינג בכ50 אלף ש"ח.

אבל באמת נשמע שמתאים לך ספייס.

תתחדש.

פורסם

אה תודה טוב לדעת.

ראיתי שאת דגם ה- young יש מלא וחשבתי שהוא הכי טוב.

אני באמת יחפש דגמים מאובזרים כמו שאמרת.

איזה מתיחת פנים בוצעה ב-2005?

כי מאז המתיחת פנים ב-2001 שראיתי שינוי בין המראה הקודם, לא ראיתי שום שינוי בשום שנה [2001-2009].

עריכה:

כל הפיאט פונטו שראיתי שנת 2001-2002 רשום את הדגמים שאמרת לי.

משנת 2003 ומעלה ראיתי רק פיאט פונטו ספייס שרשום שהדגם הוא ACTUAL 60 SPICE ידני 1.3.

60 זה אומר 60 כוח סוס?

מה אומר ה- ACTUAL? כי לפי הדגמים שרשמת פה אין ACTUAL, זה עוד סוג של דגם?

עריכה2:

שכחתי לשאול, מישהו יודע כמה דלק אוכלת פיאט פונטו ספייס HGT? [זה הדגם ספורט עם מנוע 1800].

• תוכן חדש...