Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש דיבורית בלוטוס לרכב ומהמוצרים שמופיעים לי בזאפ כל מה שאני רואה זה חלק אחד שכולל בתוכו מיקרופון, רמקול ושני כפתורים או יותר (זה כבר תלוי במחיר :lol:).

עכשיו מה שיש לי בראש זה דיבורית בעלת רמקול נפרד, מיקרופון נפרד ומערכת שליטה על השיחות הנכנסות.

איפה אני יכול למצוא כזאת דיבורית אם בכלל ?

מה הטווח מחירים אם קיים ?

והשאלה החשובה ביותר, האם זה מומלץ או שעדיף ללכת על הדיבורית כל בו שמכילה הכל במכשיר קטן אחד שיושב על המגן שמש.

חשוב לי שגם זה שיושב לידי יוכל להשתתף בשיחה ושזה לא יהיה מיקרופון זול שאני אצטרך להתקרב אלי כדי שישמעו אותי צלול.

וכרגע הדיבורית שקיימת מחוברת למערכת ויש לה אופציה שבכל פעם כשיש שיחה המערכת אוטומטית מכניסה את עצמה לMUTE.

HU Pioneer

תודה רבה מראש,

רועי .א

• תוכן חדש...