Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב =]

קיימים אצלי ברכב זוג קומפוננטים של MB QUART, סידרה נמוכה, 6 וחצי.

עכשיו אני רוצה לקנות זוג קומפוננט יותר איכותי, של אינפיניטי, ולשים אותה קדימה, ולהעביר את הMB QUART אחורה.

האם זה ששני הקומפוננטים לא מאותה חברה, יכול להשפיע לי על איכות הסאונד?

מומלץ או לא מומלץ ?

איך הסט הזה? ( אותו אני רוצה להוסיף )

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=370999

פורסם

האינפיניטי שאתה מתכנן להוסיף לפחות לטעמי הטוויטרים שלהם טיפה צורמים אך כך דעתי,ודעתי השניה היא לשים את אותו זוג קומפוננט במידה ואתה מוסיף עוד זוג,כדי שחדות השמיעה והבאלנס יהיה אותו דבר באוזן ולא יהיה לך שינויים בנמוכים ובגבוהים שלא יהיה הבדל בשמיעה תישמע לי אני מדבר מנסיון עם שני זוגות קאפה שהיו לי ברכב הקודם שלי.

ג'ינו.

פורסם

עדיך היה לשים קומפ' אחד איכותי שמחיר של שניים מקדימה,

אם אתה בכיוון של SPL,עדיף 9*6 .

אם אתה בכיוון שמי שיושב מאחורה ישמע מוזיקה,עדיין עדיף 9*6.

לטעמי,מאחורה עדיף 9*6 (אמרתי את זה כבר? ) :lol:

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

לא אוהב את הרעש ש6/9 עושים, יותר מידי רעש..

אז רצוי שיהיו 2 זוגות קומפוננטים מאותו סוג?

ועוד שאלה, מה עדיף jbl 75.4 או הPulseAudio BA4400

בתור הגברה ל2 זוגות קומפוננטים.

פורסם

בכדי לשמור על אופי סאונד כדי לשים את אותו הסוג

אך אני לא מבין מה הטעם להשקיע כסף בקומפוננט מאחורה?

תמכור את מה שיש לך ותשקיע הכל לבמה קדמית

ואיך אתה שם את PULSE AUDIO יחד עם JBL 75.4 באותה השורה? (לא שה JBL 75.4 מדהים כן? אבל הפולס אודיו הוא זבל סיני)

מה התקציב שלך למגבר ומה התקציב לקומפוננט אם אתה רוצה להשאר עם ה MBQUART תנסה

להשיג את סדרת ה REFERENCE או PRIMIUM או בכלל סדרת ה Q דגם NANO רמקולים שנשמעים מדהים מכיר חנויות שמוכורות את כולן.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

לפי דעתי רצוי מאוד שהרמקולים יהיו אותה חברה,כי לכל חברה יש רמקול שונה וצליל אחר,למשל אני לא חושב שJBL ישמעו טוב עם מורל.

לגבי המגבר,ברור שעדיף את הJBL 75.4,הBA4400 של "פולס אודיו",סתם חברה סינית שלא שווה נעל,לא עוצמה ולא איכות.

פורסם

בעיקרון לא רציתי להשקיע, יש לי את המגבר BA4400 מחבר, ותיכננתי להחליף את אותו בV12 הקיים שלי, ולחבר עוד זוג קומפוננטים.

האם מומלץ לחבר 6.9 ? אני מפחד כי הם עושים הרבה רעש שלא קשור בכלל למוזיקה..

פורסם

V12 אלפיין ?

או V12 CARDINAL שהוא עוד יותר גרוע מהפולס אודיו שיש לך כרגע?

אתה לא מובן ולא סגור על מה אתה רוצה וכמה אתה רוצה להשקיע על זה.

תסגר ואז תגיד לנו ואז נכוון אותך.

מצד אחד אתה שואל על JBL 75.4 מצד שני אתה אומר שאתה לא רוצה אותו

תסגר על עצמך תחזור אליינו.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

BA4400 אני מחליף בטוח בV12 CARDINAL שיש לי.

אני רוצה בנוסף להוסיף עוד זוג קומפוננטים, כמו שציינתי, יש לי קומפוננטים של MB QUART הסידרה הנמוכה, שמורכבים קדימה.

השאלה שלי היא האם להוסיף 6/9 ? או עוד זוג קומפוננטים ( לא מאותה חברה ) ?

למכור את הקיים ולשים רק במה קידמית חזקה אני לא יעשה, מכיוון שאין לי כסף וכח להתחיל למכור , אולי בעתיד..

• תוכן חדש...