Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה?

יענו על הדרך נתנו לך תמונה יפה, ביקשת לפחות את התמונה?!:lol:

נראה לי אחרי הפלאש שקיבלת עצרת בשוליים לחצי שעה עד שהעניים הסתדרו:wink:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת, זה לא נשמע כמו דבר כזה בטיחותי, במיוחד בכביש חשוך ומפותל במהירות גבוהה :)

זה לא גורם שם לתאונות? מעניין אם מישהו עשה בגלל זה תאונה ותבע אותם.

פורסם
מעולם לא קיבלתי דו"ח (כן...כן חלפו כבר לפחות 7 שנים מהצילום האחרון)

אני מניח שמדובר בתקלות שהמשטרה יודעת לזהות אותן.

זו תקלה פשוטה ביותר לזיהוי.

המצלמה מצלמת את מספר הרכב, באותו הרגע נרשם תאריך הצילום השעה והמהירות שנמדדה באופן אוטומטי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
באירופה , מצלמות המהירות הן חזיתיות! :x

יצא לי כבר בעבר לחרוש בלילה להנאתי באיזה כביש הררי מפותל באירופה ופתאום לחטוף פלש לפנים! :agrue::screwy::bad-word:

כי ככה מופיע לך בדו"ח תמונה של הנהג. (אגב הם מטשטשים את התמונה של הנוסע שליד הנהג :wink: )

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
בתמונה (או יותר נכון בשתי התמונות) שחור-לבן יופיע רמזור עם האור התחתון דולק (המקום של הירוק).

:roll:

מעניין מתי יתחילו להפוך רמזורים כדי שהמשטרה תחשוב שהמצלמה מקולקלת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
באמת, זה לא נשמע כמו דבר כזה בטיחותי, במיוחד בכביש חשוך ומפותל במהירות גבוהה :)

זה לא גורם שם לתאונות? מעניין אם מישהו עשה בגלל זה תאונה ותבע אותם.

בזמן האחרון התחילו לעבור לפלאש אינפרא אדום שלא רואים בעיניים, אז עכשיו אתה אפילו לא יודע שצולמת עד שהדו"ח מגיע הביתה.

ובאירופה לא תובעים על דברים כאלה. זה לא כמו בארה"ב שעל כל שטות זוכים בפיצויים.

באירופה אם אתה תטען בבית משפט שעשית תאונה בגלל סינוור של מצלמת מהירות, יזרקו אותך מכל המדרגות. הרי נסעת מעל המהירות המותרת, נכון? אז למה ציפית? ואתה עוד מעיז לבקש פיצויים?

ולגבי הטשטוש של פני הנוסע בצילומי חזית - אכן כן. היו מצבים לא נעימים שבתמונה האשה גילתה עם מי בעלה היה באותו לילה...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
צלצלתי למשטרה כ10 דקות אחרי והם הפנו אתי למע"צ????? מוזר לא?

מה זאת אומרת הפנו אותך למע"צ ?

מי עובד מדינה השוטרים או אתה ?

איזה חצופים במשטרה, שיגידו תודה שגילית אזרחות טובה וטרחת לבזבז שיחת טלפון בכדי לידע אותם על הבעיה, ושהם יצרו קשר עם הגורמים המתאימים. חוץ מזה, אתה על הכביש - בנהיגה, הם בתחנת המשטרה ליד השולחן, הרי הרבה יותר בטוח שהם יטפלו בזה ...

עוד חלם של מדינת ישראל.

דני G.

פורסם

אם אחזקת המצלמות אכן באחריות מע"צ (ואני לא אומר שכן, אני פשוט לא יודע), מה רצית בדיוק שהבחורה במוקד 100 תעשה?

אתה מתקשר להתלונן למוקד עירוני 103 על גובה הפיצוי שקיבלת מביטוח לאומי, אז הם אומרים לך, "אין בעיה, שלח לנו את המסמכים, אנחנו נטפל בזה מול ביטוח לאומי עבורך"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצלמות המהירות ומצלמות הרמזורים שייכות למדור מכשור של משטרת ישראל.

מצלמות הרום שנמצאות במקומות אסטרטגיים שייכות למע"צ.

יכל להיות שהמוקדנית לא הבינה במה מדובר, להבא ניתן לבקש לפתוח על כך אירוע ביומן, ולבקש מספר אירוע, כך תדע שנפתח אירוע והדבר מופיע ביומן המשימות ומטופל.

בכל אופן לשוטר סיור אין מה לעשות בנושא, זו תקלה טכנית והיא מטופלת ע"י אנשי מקצוע שהוכשרו לכך במשטרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן המצלמות באירופה מצלמות גם מלפנים ומאחור (של הרכב), לפני מספר ימים נסעתי בלילה במהירות 39 קמ"ש (רנו אספייס לוח דיגיטאלי) במקום 30 (בווינטרטור בשוויץ), קיבלתי כל כך הרבה פלאשים שהיתי בשוק לשניה.

הדו"ח עוד לא הגיע :-D, ולפי מה שהבנתי אמור להיות יקר מאוד בסביבות ה800 שח :?

פורסם

למה באירופה?

יש גם כאן:

http://www.speedtraps.co.il/php/service/photof6.php?groupi=service&id=20

ויש גם כאן בפורום מישהו שצולם ע"י מצלמה כזאת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=252624&highlight=%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%94&page=2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם כבר על מצלמות דיברנו..

אז באמת בארץ רוב המצלמות מצלמות רק את התחת של הרכב!? כלומר המספר האחורי בלבד?

אם אני מדביק מדבקה משבשבת על המספר האחורי, אני מכוסה? (מבחינת מצלמות מהירות בלבד הכוונה)

סתם שאלה כללית, אני נוהג כחוק.

בדרך כלל...

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם
אם כבר על מצלמות דיברנו..

אז באמת בארץ רוב המצלמות מצלמות רק את התחת של הרכב!? כלומר המספר האחורי בלבד?

אם אני מדביק מדבקה משבשבת על המספר האחורי, אני מכוסה? (מבחינת מצלמות מהירות בלבד הכוונה)

סתם שאלה כללית, אני נוהג כחוק.

בדרך כלל...

ממצלמות אתה מכוסה, מדבורות לא.

אבל המשטרה עכשיו חמה על המדבקות המשבשות, אז אם ייתפסו אותך זה לא סתם דו"ח זה גם פלילי, אבל זה לשיקולך

• תוכן חדש...