Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לגיפ 7 מקומות עד 200,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר שמצאתי את הכלה שלי (סקודה סופארב) אני מחפש עכשיו רכב לאישתי היקרה. היום היא נוהגת על רנו סניק2.

מצפים כעת להרחיב את המשפחה ולכן אני זקוק לרכב 7 מקומות.

התקציב עד 200,000 ש"ח ולא יותר משנה על הכביש.

הרכב צריך להיות:

1. צריכת דלק סבירה

2. רכב גבוה

3. לא נראה כמו רכב של משפחה מרובת ילדים ("אתה תסע על המאזדה 5 ואני אקח את הסופרב שלך!" ל-אאאאאא!)

וכמובן 7 מקומות.

אשמח לשמוע המלצות.

קראתי על הג'יפ גרנד צ'רוקי שעכשיו במחיר מוזל של 220,000 ש"ח. האם ניתן להתקין מושבים בטוחים בשורה האחרונה גם על חשבון הבאגאז? האם זה קיים עדיין הפתרון הזה?

תודה!

פורסם

גם מיצובישי אאוטלנדר מתאים לדרישות, אך חשוב שתדעו מראש שהמושבים האחוריים ברכבים האלה הם סמליים ביותר ולא יהיו נוחים גם לילדים קטנים, בנוסף כשהם בשימוש תא המטען נותר סמלי ביותר ויש לקחת זאת בחשבון.

האאוטלנדר מאוד יפה מבחוץ (לדעתי לפחות) ותא הנוסעים שלו מאוד נעים, בגרסאות המפוארות יש גם מושבים מחוממים ומצופים בעור חלונות גג חשמליים מערכות שמח משודרגות ועוד...

גם הקשקאי+2 הוא אופציה חביבה ונאה ואם תבחרו בגירסה הבסיסית אפילו תישארו עם עודף.

השברולט קפטיבה שמתאים גם הוא דומה בתכונותיו לסנטה פה אבל הוא הובס על ידי היונדאי במבחנים השוואתיים ולדעתי האישית הסנטה פה נאה יותר ותא הנוסעים שלו מודנרי ומאובזר יותר, לאחרונה התחילו לשווק את הגירסה מתוחת הפנים שמציעה אבזור מקיר לקיר.

הפייבוריט שלי בקטגוריית הג'יפונים הוא ההונדה CRV אך משום שהוא לא מוצע בגרסת 7 מושבים הוא לא מתאים לכם.

אני אישית לא הייתי בוחר בקרייזלר, הוא מיושן יחסית והדגם החדש כבר הוצג בארה"ב ואמור להגיע גם ארצה בקרוב. כמו כן הוא יגרור הוצאות דלק גבוהות יותר.

אגב הסופרב שרכשת לעצמך היא בחירה מעולה, מיום ליום הרכב מתרבה על הכבישים ויותר ויותר אנשים מגלים את הרכב המצויין ואת המותג סקודה מחדש.

שיהיה בהצלחה עם הבחירה וחג שמח!

פורסם

סנטה פה תיהיה הבחירת המושלמת אמינה וגם כמו שאמרו לך כבר פה היא תשאיר לך עודף וללא ספק היא מרשימה ומפוארת

פורסם
סנטה פה תיהיה הבחירת המושלמת אמינה וגם כמו שאמרו לך כבר פה היא תשאיר לך עודף וללא ספק היא מרשימה ומפוארת

אהלן חבר (The Wiz), (אנחנו מכירים, זהה אותי לפי שמי). קודם כל שיהיה בשעה טובה. שים לב שלאחרונה יצא יונדאי סנטה פה חדש בקוריאה שבקרוב בודאי יגיע ארצה. בכל אופן אל תקנה את הדגם הישן כדי שלא תתבאס סתם...

פורסם

אולי זה רק אני,

אבל, כדי לקבל נוחות +מרחב פנים שימושי ביותר למשפחה,

ב 200 אלף ש"ח הייתי בוחר את פורד גלקסי חדשה (בתוספת קטנה)

ולא ג'יפ עם שני מקומות פיצפוניים בבגאז' .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

3. לא נראה כמו רכב של משפחה מרובת ילדים ("אתה תסע על המאזדה 5 ואני אקח את הסופרב שלך!" ל-אאאאאא!)

פורד גלאקסי נראה מאוד כמו רכב של משפחה מרובת ילדים. הוא ביקש ג'יפ, ולא מיני-ואן.

פורסם

נוצר לי הרושם שהבחור רוצה לפתות את החצי השני שלו, כדי שלא יקחו לו את הסופרב :lol::

("אתה תסע על המאזדה 5 ואני אקח את הסופרב שלך!" ל-אאאאאא!)

וכמובן 7 מקומות.

ובאמת, מזדה 5 לא כזה להיט (אני כבר לא מדבר על זה שיש רק 6 מקומות ישיבה מלאים ואין בכלל בגאז').

גלקסי הרבה יותר מתאים למשפחה מאשר כל ג'יפ שהוזכר כאן.

זה רכב מפנק מאוד - לדעתי סופרב לא בסכנה אמיתית .

ואם כבר מדברים על רכב שבאמת משדר תדמית של משפחה מרובת ילדים,

זה הרכב:

JAMPY-2001-1.jpg

יש לי אחד כזה, אחלה רכב.

אני יותר אוהב "ברוכות ילדים".

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מולטיפלה, לפי דעתך יש לאס-מקס יותר סטייל מלסנטה-פה? אני מאוד אוהב את האס-מקס, בזמנו חשבתי לקנות כזה אפילו לאשתי, אבל עם כל הכבוד זה לא אוטו עם סטייל. זה אוטו למשפחה עם ארבעה-חמישה ילדים.

פורסם

אם אתה קונה יד שנייה אתה יכול לקנות את הביואיק רנדאו שיש לו מקום 7 אנשים מבוגרים הוא יהיה זול יחיסת ליד שניה אבל שאר הכסף ילך על דלק חחחח

פורסם

למה, גדאנד צ'ירוקי זה רכב חיסכוני?

יונדאי סנטה פה חיסכוני?

הרי הדרישה הראשונה היתה צריכת דלק סבירה - לא כל כך מסתדר עם ג'יפ 7 מקומות...

פורסם

SUZUKI XL7

ליגה אחרת מכל מה שמוצע בייבוא אישי או סדיר במחירים דומים

כל זאת תקף אם אין לך בעיה של ייבוא אישי

ואם עניין התקינה שלו הוסדר

כמו כן ישאיר לך גם כמה שקלים בכיס

בהצלחה

• תוכן חדש...