Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מופיעה לי מנורת חיווי תקלת כריות אויר בלוח שעונים

לאחר בדיקה במוסך מזדה התברר שצריך להחליף כסא מושב ליד הנהג משום שחיישני משקל בכסא התקלקלו ןלכן לא יזוהה משקל נוסע על הכסא וכתוצאה מכך לא יופעלו כל כריות האויר ברכב בזמן תאונה,זאת חוות הדעת שקיבלתי במוסך.

מה דעתכם על חוות הדעת של המוסך,אשמח לקבל חוות דעת נוספת,והאם כדאי להחליף כסא ומהיכן להשיג כסא כזה?

פורסם

שלום זיו.

הרכב שלך מצויד במערכת SRS,זאות אומרת שאם אין משקל על החיישן והחגורת בטיחות לא חגורה, הכרית אוויר בצד המדובר לא תפתח.על מנת שלא סתם יפתחו עוד כריות אוויר לחינם.

אם תנתק את הקונקטור מתחת לכסא לא יצא לך מזה דבר,כי גם ככה שהקונקטור מחובר החיישן לא תקין ולא יפתח כריות אוויר.

המנורה של הכרית אוויר דולקת ותשאר דולקת גם לאחר שתנתק.

אני מציע לך לקנות כיסא מפירוק אם תמצא, תבדוק שהכיסא לא קרוע והחישניים תקינים תבקש מהם אחריות.

מקווה שעזרתי נירן.

פורסם

ברור שימשיך להיות חיווי של תקלה אבל האם שאר הכריות הרכב יופעלו בתאונה במידה ואני מנטרל את הכיסא בלבד כי כרגע מה שנאמר לי זה שהתקלה הזו מנטרלת את כל המערכת של הכריות אוירברכב?

פורסם

מעניין בדיון הזה מלפני כמה שבועות, נדונה השאלה מדוע נפתחה כרית אויר של נוסע למרות שלא שלא היה נוסע.

בתגובה האחרונה של אייל נוימן נרשם שמחשב הרכב לא מתייחס רק לחיישני הכסא אלא לעוד פרמטרים.

כך שקשה לי להאמין שהיצרן יסכן את הנוסעים ויסתמך רק עלך חיישן בודד שיושב בתוך הכסא.

אמנם תקלה בחיישן תדליק את מנורת התקלה מכיוון שישנה תקלה במערכת, אבל קשה להאמין שהמערכת לא תפעל לגמרי.

לכן כדאי להתייעץ עם מומחה שמכיר את הרכבים הללו לפני שמוציאים אלפי שקלים על תיקון התקלה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

ומוסיף על כל הנאמר כאן.

שמעתי כבר מספר פעמים על תקלה ידועה בדגמי מזדה.

בדגם 323 נפח 1800 משנתון 99-01, ובדגם 626 נפח 2000 משנתון 00-03.

עכשיו אני שומע על 6 !

בכל מקרה, האחרון שקרה לו ב 626 זה היה אחי, והוא קנה כיסא מפירוק.

למיטב זכרוני, אם הכיסא תקין - הנורה נכבית ואין צורך באיפוס (כמה פשוט ברכב יפני...).

תשלם רק כשאתה רואה שהכיסא תקין - ב 626 של אחי, החלפנו פעמיים כיסא מפירוק - הם פשוט לא היו תקינים.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

חבר בעבודה עם לנטיס 1.6 שנת 2001 החליף מושב עקב תקלה זהה בעלות של 1500 ש"ח למושב חדש.

מוזר שלא ניתן לתקן/להחליף את החיישן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...