Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי את המדריך הזה : איך לכוון לחץ אוויר בגלגלים לשיפור הביצועים על איך לבדוק לחץ נכון בצמיגים, ברצוני לבדוק את הצמיגים שלי ולשם כך דרוש חניון ריק.

האם מישהו מכיר חניון בירושלים בו ניתן לבדוק זאת ?

חניון פתוח שבד"כ ריק (בשעות כלשהן), מספיק גדול בשביל לעשות בו שמניות ולא יבואו שוטרים או שכנים אחרי החריקה הראשונה של הצמיגים.

תודה.

נ.ב. אני עברתי לירושלים לא מזמן אז לי אין מושג... :(

פורסם

לנסיעה מנהלתית כדי להגיע ממקום למקום מספיק למלא לחץ אויר לפי הוראות היצרן בצמיג קר. ולבדוק לחץ כל שבוע שבועיים.

כאשר תגיע למסלול בו תרצה לשפר את ביצועך בדיוק לפני ההקפה הראשונה תעשה את הבדיקות שמוטי המליץ עליהם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

ברוך הבא לירושלים, בירתנו הנצחית!

יש לך את חניון טדי, שבלילה הוא ריק לגמרי והוא גדול. (הכוונה לא לחניון שקרוב לקניון מלחה אלא לצדו השני של האצטדיון)

Mazda 2 2013

פורסם

רק אני צופה שרשור בעוד שבוע שאומר:

"אתמול בלילה אני מגיע לחניון מלחה לתרגל "בדיקת לחץ בצמיגים", פתאום קופצים לי שני סמויים מהשיחים.. מה להגיד במשפט?"

:-D:-D:-D

פורסם

לתרגל בלימות לא צריך חניון לילה ולא חייבים להרעיש ולהעלות עשן מהצמיגים.

אפשר לתרגל את כל אלה על כביש שומם בשעה מתה ממילא, לאחר וידוא שאין עוד מכוניות על הכביש -

ובשום שלב נעילה של הצמיגים או התחרעות על האוטו לא נחשבת ל"בדיקת בלמים"

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

"אתמול בלילה אני מגיע לחניון מלחה לתרגל "בדיקת לחץ בצמיגים", פתאום קופצים לי שני סמויים מהשיחים.. מה להגיד במשפט?"

להגיד מה שאני אמרתי לשוטרים

אני בודק את הרכב, הסברתי להם שאני רוצה לבדוק את תגובת ה ABS ברכב אחרון שקניתי ולא נראה לי שהכי כדאי שאני אעשה זאת בכביש ציבורי.

כמובן שהם ראו שאני לא משתולל סתם אלא מאיץ מעט ובולם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
לנסיעה מנהלתית כדי להגיע ממקום למקום מספיק למלא לחץ אויר לפי הוראות היצרן בצמיג קר. ולבדוק לחץ כל שבוע שבועיים.

כאשר תגיע למסלול בו תרצה לשפר את ביצועך בדיוק לפני ההקפה הראשונה תעשה את הבדיקות שמוטי המליץ עליהם.

תודה על הדאגה :)

זה לא יהיה המפגש הראשון שלי עם שוטרים :twisted: אני אסתדר.... :wink:

ברוך הבא לירושלים, בירתנו הנצחית!

יש לך את חניון טדי, שבלילה הוא ריק לגמרי והוא גדול. (הכוונה לא לחניון שקרוב לקניון מלחה אלא לצדו השני של האצטדיון)

הייתי שם פעם במילואים, למיטב זכרוני החניון די משופע... האם אני זוכר נכון ? (זה החניון של החיילים נכון ?)

לתרגל בלימות לא צריך חניון לילה ולא חייבים להרעיש ולהעלות עשן מהצמיגים.

אפשר לתרגל את כל אלה על כביש שומם בשעה מתה ממילא, לאחר וידוא שאין עוד מכוניות על הכביש -

ובשום שלב נעילה של הצמיגים או התחרעות על האוטו לא נחשבת ל"בדיקת בלמים"

רון.

לא מדובר על בדיקת בלמים אלא בדיקת לחץ צמיגים שדורשת למתוח את גבול האחיזה (בפניות) עד הקצה, משמע כנראה אני יעבור אותו פעם או פעמיים לפני שאני אמצא אותו.

אתה יכול בחניון קרתא ביום שבת:-D

אין לי מושג איפה זה, אפשר הכוונה וקצת פירוט של מה מחכה לי שם ?

תודה לכולם :)

פורסם

החניון התחתון לא משופע, השכנים כן שומעים חריקות צמיגים וחלקם מזמינים ניידת, הרבה "דריפטרים" קיבלו שם דוחות, אם תקפיד שלא לייצר חריקות צמיגים יהיה בסדר, בחריקה השניה או השלישית הניידת בדרך ויש לך 3-4 דקות לברוח משם.

פורסם

אין לי מושג איפה זה, אפשר הכוונה וקצת פירוט של מה מחכה לי שם ?

ACTION והרבה ACTION:

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/908/566.html

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על העצות, אני אבדוק בשבת (כנראה לא הזאת ואולי גם לא הבאה... :( מה לעשות, סטודנט לומד קשה קשה....) :)

את חניון טדי (תחתון) וקרטא.

אם זה יצא לפועל (מתישהו) אני יעדכן במדריך ופה את התוצאות שלי.

נ.ב. עוד מקומות כמובן יתקבלו בברכה אם מישהו מכיר.

פורסם

בקרתא יחכו לך גם משטרה, אבל בעיקר חרדים וגם קצת אבנים לקינוח.

עדיין חדש בירושלים, אה?:-D

טדי זה מקום טוב מבחינת בטיחות (הסיכוי שתפגע במישהו בטעות)

אבל כמו שהעירו כאן, תיזהר מעודף חריקות צמיגים,

יחשבו שאתה איזה דריפטר ויאללה מכות ומעצר.

קשה לי לחשוב על עוד מקום מתאים בירושלים. יש מעגלי תנועה שוממים פה ושם,

אבל מקום עם אספלט (בלי חצץ) שבו אפשר לעשות "שמיניות" כמו שהמליץ מוטי... לא ממש.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...