Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקש עזרה והכוונות לכיוון ה EQ ב מכשיר הנ"ל אני לא מצליח לכוון אותו כך שישמע לפחות סביר אני חותך רק מ ה HU.

ואם אפשר אז גם אם למישהוא יש סט אפ שדומה לשלי אז שיגיד לי איך אתלו זה מכוון על ה EQ .

חיפשתי בפורום ולא מצאתי הסבר לנושא.

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

אי אפשר לכוון בהתכתבות, במיוחד כשאתה לא מגדיר במדויק מה מפריע לך.

ומכיוון שכמעט כולנו לא מסוגלים להגדיר באופן מדויק כל פעם מה חסר/מוגזם באוזן, אין ברירה אלא להיעזר במישהו מיומן יותר, בד"כ במהלך מפגש כזה או אחר.

בהצלחה.

מתחדשת*

פורסם

לחיצה ארוכה על מקש ה sound settings למטה בצד ימין ליד דפדוף השירים והתקיות

תביא אותך לתפריט הגדרות נוסף שם יש את ה P.EQ כנס לזה תפעיל אותו ואז יפתחו לך עוד הגדרות

אם אתה לא מצליח מפגש הבא אשמח לעזור לך.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

איך להיכנס לתפריט אני יודע השאלה זה איך לכוון אותו פחות או יותר אני פשות לא מצליח להבין מה העיקרון של ה 3 בנדים - הכוונה מאיזה תדרים צריך להתחיל וכו.

פורסם

אין פה עניין של "צריך" - אתה מגביר תדרים שנראה (נשמע) לך שחסר, מנחית כאלה שנשמעים מודגשים מידי. אין פה כללים.

אצלי הכל על flat - אפילו לא הפעלתי את ה-P.EQ

לפני שאתה מתחיל להתעסק עם הPEQ - תוודא:

1. שחתכת את הLPF של הסאב והHPF לשאר האלמנטים באותו תדר - אחרת באמת יש לך "חור"

2. סעיף 1 רלוונטי אם אתה עובד במצב normal במכשיר- כלומר: סט קדמי (מוגבר פסיבי או פול-ריינג'), סט אחורי, וסאב. יש לו גם מצב 2way וגם 3way ואז יש לך שליטה בחיתוך לכל אלמנט, עוצמה בנפרד לכל ערוץ. תוודא שmode המכשיר מתאים לקונפיגורציה שלך ברכב, אם לא - תסדר את זה ותתחיל מחדש.

3. שיש פרופורציה במגבר בין הגיין לסאב ולקדמיים (ולאחוריים אם יש)

רק אחרי שעשית את כל זה ועדיין משהו לא נשמע בסדר אז תנסה להתעסק עם הPEQ...

בגדול, אחרי כיולים נכונים - בדיקת RTA יכולה לעזור לך לאתר את התדרים ה"סוררים" ברכב (פיקים ודיפים).

פורסם

תודה רבה על התשובות עזרתם מאוד כניראה אני אתחיל מזה שאני יכבה את ה EQ ומשם נתקדם .

• תוכן חדש...