Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה על צמיגים 195/65/15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

אני זקוק להמלצה לרבעיית צמיגים חדשים לרכב פאסאט 2001, שאוהב לאכול צמיגים בקצב קצת מזעזע :x

עד עכשיו היו לי זוג צמיגי שקר כל שהוא וזוג דאנלופ SP200.

התקציב הוא סביב 450 שקל לצמיג, וזה נקרא למתוח את התקציב מאוד לצערי.

מצאתי ב-Tires4u את האפשרויות הבאות:

Yokohama A. Drive AA01 דירוג 91H ב-456 ש"ח לצמיג.

Dunlop SP 490 דירוג 91H ב-440 ש"ח לצמיג.

Dunlop SPLM 702 דירוג 91H ב-440 ש"ח לצמיג.

Pirelli P6000 דירוג 91H ב-395 (!) ש"ח לצמיג.

Kleber DYNAXER HP2 דירוג 91H ב-400 לצמיג (!) לצמיג.

Toyo Proxes TPT HR דירוג 91H ב-401 ש"ח לצמיג.

Toyo PROXES-CT01 דירוג 91V ב-448 ש"ח לצמיג.

אני מבין כמובן שהכי מומלץ מהם הוא כנראה היוקוהמה, אבל הוא מותח לי את התקציב. מה תהיה חלופה טובה לו מהבאים? האם הפירלי 6000 או הקלבר HP2 או הטויו TPT יהיו חלופה טובה? הם די זולים, חברות מצויינות, ושוב, זולים.

כמו כן, האם ישנה אפשרות שמסתובבים בארץ צמיגי קונטינטל מזוייפים? בדגש על ה-ContiEcoContact 3 שכן מצאתי אותם בפנצ'ריות באזור, דירוג 91H והמחירים הם כ-1600-1750 שקל לרביעיה! כשצמיג אחד כזה אצל tires4u עולה 600 ש"ח (שוב, דירוג 91H, יש שם יותר זול, אבל דירוג T שלא מתאים לי). זה מעלה הרבה חשדות, במיוחד כשהפנצ'ריות האלה מוכרות בעיקר צמיגים סיניים, פתאום צצים להם שם קונטי 3 במחיר כזה? מעלה חשד. מה דעתכם על כך?

תודה מראש!

פורסם

יש עכשיו מבצע על צמיגים מבית TOYO, באתר שלהם toyo.co.il .

ממליץ על proxes-4 שלהם, צמיג מעולה.

אך לא יודע אם יש במידה שלך.

לאחרונה היו אצלי גם אנרג'י של מישלין, אחלה צמיגים.

פורסם

היי,

תודה על התשובה הזריזה.

בדקתי באתר של טויו, באמת נשמע מבצע טוב, יותר מידי טוב. בכל מקרה Proxes 4 אין במידה שלי, והצמיגים היחידים שכן במידה שלי הן אלה שהזכרתי כאן - Proxes-TPT HR, ששוב עולים 401 שקלים (אחרי הנחה? לפני הנחה? עם המבצע? לפי המבצע במחיר כזה יוצאת לי רביעיה ב800 שקלים, הגיוני?).

פורסם

מסתבר שיש פנצ'ריה שבמצבע ממש ליד הבית, והזאת היחידה שלא ביקרתי בה היום :lol: אסע לשם מחר אברר לגבי הנושא.

אבל שוב, לגבי הקונטיננטל, מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא? מטריד אותי. אני מאוד מתפתה לקנות אותם, אבל זה מטריד שזה זול כל כך.

פורסם

לא יודע בוודאות לגבי הקונטי, אבל רובנו יודעים שאם זה נראה טוב מדיי, אז סביר להניח שזה באמת טוב מדיי.

למה להסתכן? יש הרבה חלופות אחרות.

פורסם

טוב, הוחלט סופית שההתלבטות היא בין ה-A.Drive לבין ה-Conti 3.

מישהו יכול להבין/להסביר את המחיר הזול שקיבלתי לקונטי? שוב, נכון לעכשיו אני ארכיב את ה-A.drive, אלא אם כן אדע בוודאות שהקונטי מקוריים.

פורסם

*מוקפץ מדף שלישי אחורה*

עדכון:

לבסוף הגעתי למסקנה שאוכל לדחוס לתקציב את ה-C.Drive בדירוג 91V, ואם יתמזל מזלי אז אולי גם Continental ContiPremiumContact 2 גם כן 91V.

איזה מהצמיגים הללו עדיף? כמה קילומטרז' הם יכולים להחזיק בנסיעה מתונה?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לך על ה C_DRIVE

צמיג מעולה גם ליבש וגם לרטוב - אסימטרי ובעל ביקורות בעולם מאד טובות

מורכב אצלי על הונדה אקורד ופשוט מעולה - המחיר גם טוב לרבעייה

עברו בשנה כ 25K וניראים טוב וכמובן מה שחשוב אוחזים את הרכב טוב

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/yokohama/c_drive/index.html

http://www.yokohama.com.au/ourtyres/tyre.aspx?tyreid=66

http://www.productreview.com.au/showitem.php?item_id=16004

קובי

:-)

פורסם
טוב, הוחלט סופית שההתלבטות היא בין ה-A.Drive לבין ה-Conti 3.

מישהו יכול להבין/להסביר את המחיר הזול שקיבלתי לקונטי? שוב, נכון לעכשיו אני ארכיב את ה-A.drive, אלא אם כן אדע בוודאות שהקונטי מקוריים.

קניתי CONTI 3 כאלו לפני שבועיים רביעייה ב-1400 ש"ח כולל תעודת אחריות של "אגד שיווק לרכב" (ז"א לא זיוף)

סיטרואן C5 מנוע 2000

צמיגים מעולים אחיזה אדירה,שקטים מאד

• תוכן חדש...