Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה המלצה לשדרוג המערכת שלי ברכב

מה שיש לי היום זה ככה.

קומפוננטים של בוסטון S60 מקדימה

מגבר של BOSS 900 וואט ( CH600 אני חושב לא בטוח לגבי הדגם אבל הוא מסדרת ה CH )

סאב של FLI

מערכת של JVC יחסית מהפשוטות עם יציאה אחת למגבר.

אז ככה כרגע מהמגבר אני לא מרוצה ושמעתי אתאותם קומפוננטים שלי של בוסטון שנותנים צליל הרבה יותר יפה

החלטתי להחליף את המגבר בנוסף אני רוצה רמקולים אחוריים

עכשיו יש לי שני אופציות אחת היא ליקנות מגבר 5 ערוצים ולחבר עליו את כל הרמקולים והסאב

אופציה שניה היא ליקנות מגבר 4 ערוצים חדש ומערכת חדשה של פיונייר עם 2-3 יציאות למגבר ואז את הקומפוננטים ואת האחוריים לחבר על המגבר החדש ואת הסאב על הבוס הישן

מה שאני צריך זה המלצות איזה דרך עדיפה לדעתם?

ומגבר בהתאם לדרך שלדעתכם תיהיה הכי טובה

לגבי האחוריים איזה רמקול אחורי 6X9 עדיף לדעתכם בוסטון או מוראל (הבוסטון עולה בערך 850 שקל )

תקציב.

רמקולים 800-900 שקלים

מגבר

4 ערוצים- 1100-1300

5 ערוצים 1700-2200

דגמי מגברים 4 ערוצים שלקחתי בנתיים בחשבון-

היפוניקס דגם TXI6408

1399 שקל

JBL GTO 75.4

1259 שקל

לנזר VIBE436

1249 שקל

קיקר KX350.4

1499 שקל

איזה מגבר עדיף לדעתם? (אם יש מגבר אחר שלא ברשימה תגידו לי )

פורסם

האופציות למגברי 5/6 ערוצים שראיתי עד עכשיו שניכנסים לא בתקציב הם

JBL 755.6

1999 שקל

היפוניקס ZXI8006

2395 שקל

JBL GTO 5355

1990 שקל

בבקשה המלצות איזה שיטה עדיפה

פורסם

לשדרג את הHU ולקחת מגבר 5 ערוצים תוכל לצמצם עלויות עם תמכור את המגבר של הבוס ביד שניה,HU היתי הולך על הפיונרים בגלל שבמחירים זולים אתה הולך על דגמים גבוהים יותר.עד 1K לHU זה ה6050 או ה6950IB,מגבר 4 ערוצים הייתי הולך על הJBL 1004 או הMAC AUDIO Z4100 בסביבות ה850,תשאיר את ה2 ערוצים של הבוס ותחבר את האחוריים עליו את הסאב למגבר החדש שתיקנה ואת הקומפוננטים ל2 היציאות שנישארו,אחוריים הייתי הולך על 6.5 שהם קומפוננטים או שמעביר את מה שיש בקדימה לאחורה ומרכיב משהו טוב יותר קדימה

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• תוכן חדש...