Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אורגן רהיט בן 15-20 שנה במצב מעולה (הכל עובד והעץ במצב מצוין) המונד מדגם 146K.

בחו"ל ראיתי אותו למכירה (בדיוק אותו דגם) ב ~ 400 יורו.

יש בארץ חנויות או אספנים שקונים כלי נגינה כאלו ?

פורסם

נתקלתי לפני כמה חודשים במישהו שקנה לפני כמה שנים המונד מקורי בהמון כסף,

אבל כדי לשחזר באיזה פורום זה היה, יידרש קצת זמן. בינתיים תנסה לגגל...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ברשותי אורגן רהיט בן 15-20 שנה במצב מעולה (הכל עובד והעץ במצב מצוין) המונד מדגם 146K.

בחו"ל ראיתי אותו למכירה (בדיוק אותו דגם) ב ~ 400 יורו.

יש בארץ חנויות או אספנים שקונים כלי נגינה כאלו ?

יש לך מושג אם יש בו לסלי?

קו---------------------------------------

פורסם

לגבי הגיל אני לא בטוח, הוא לפחות בן 15, לא הצלחתי למצוא תיעוד מדויק של הדגם מלבד האתר המסוים שבו ראיתי את אותו דגם למכירה.

יש לו רמקול לסלי שנותן אפקט דופלר.

ולגבי ערכו, לא היה לי מושג וברמה של הסקרנות חיפשתי אותו קצת באינטרנט ואז ראיתי למכירה ב 400 יורו.

באופן כללי לא הצלחתי למצוא הרבה מידע באינטרנט לגבי הדגם.

אשמח אם למישהו יש עוד מידע.

פורסם

אומנם ידענים רבים יש בפורום, אך אני מניח שאף אחד מכאן לא היה הולך לשאול שאלות על רכב בפורום כלי נגינה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא רוצה לבאס אותך - אבל בחניון בארות - במכתש רמון -

מונח אורגן-רהיט כזה כבר לפחות שנתיים. -

ברחבה, בין השירותים לפחי האשפה

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

שלום רב !

כמי שחובב דברים ישנים (לא, אין לי מה לעשות עם אורגן), אני ממליץ בחום לחרוש את האינטרנט !

לך לגוגל ואל תסתפק בעמוד או 2 הראשונים. עשויות להיות הפתעות גם בעמודים רחוקים שנראים לא רלוונטיים.

תנסה פורומים של מוזיקאים. אולי תמצא מישהו שיש לו פינה חמה בלב וגם בסלון ביתו.:wink:

בעקרון זה לא כלי כ"כ ישן.

אם תעשה חיפוש של "old music instruments" אתה תמצא דברים ישנים באמת ובעלי ערך.

בהצלחה !

פורסם

הצלחתי למצוא שדגם יוצר בשנים 1985/6, כלומר הוא יותר ישן ממה שחשבתי.

גם אם אצליח לוודא שהוא שווה X כסף בחו"ל זה לא אומר שיהיה מי שיקנה אותו בארץ בסכום כזה, זו בעצם הבעייה.

נ.ב

תודה על התגובות, זכיתי פה ליותר שיתוף פעולה מבפורומים רלוונטיים...

פורסם

השוק לכלים ישנים בארץ (גם פופולארים יותר שיותר מעריכים את ערכם עם השנים - כמו גיטרות) - הוא חלש מאוד עד לא קיים.

אלא אם תמצא משהו עם סנטימנטים - כנראה יהיה יותר קל ומשתלם למכור לחו"ל אם לדגם אכן יש ערך.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...