Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם חסר קצת תוסיף מים מזוקקים או מי עדן. אם חסר הרבה תמצא בעיה ולאחר מכן תחליף נוזל קירור. מוסכים מורשים משתמשים בנוזלי קירור תוצרת הארץ הירוקים (פז- דלקול). אפשר לעבור ליותר איכותיים כגון zerex green original.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אם יש צורך להוסיף מעט נוזל קירור מומלץ להוסיף מי-ברז או מים מזוקקים ולא מי עדן.

התכוונתי שבמי עדן יש פחות בקטריות זהומיות, שלא יגדלו לו שם מפלצות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

לסובארו קיים נוזל מקורי אך אינני יודע האם ניתן להשיגו במוסכי הרשת.

כמו כן להבדיל ממספר ייצרני רכב אחרים לייצרן סובארו אין מפרט מסודר המפרט את תכונות הנוזל הקירור המקורי.

הייצרן מאפשר להשתמש בכול נוזל קירור אחר העונה לתנאים הבאים:

1. הנוזל קירור מכיל אתילן גליקול.

2. הנוזל מכיל חבילת תוספים למניעת קורוזיה במערכת הקירור.

לכן כמעט כול נוזל של הייצרנים הגדולים כמו פרסטון,BASF,מוטול,וולוולין יתאים לרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק. האם אני יכול להוסיף פשוט כמה שחסר לי (בערך חצי ליטר) או שאני צריך להחליף לנוזל החדש במקום?

פורסם

האם אתה יודע איזה נוזל קירור קיים ברכב שברשותך כלומר האם הנוזל הינו הנוזל המקורי שמילא הייצרן או נוזל קירור אחר ?

ערבוב על שני נוזלי קירור שונים בעלי הרכב כימי שונה עלול לפגוע בתכונות נוזל הקירור ולשנות את צבעו דבר שלטווח הארוך עלול לפגוע במערכת הקירור.

מכיוון שהרכב שלך הינו חדש יחסית הייתי בודק היטב איזה נוזל קיים במערכת הקירור אצלך ברכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני לא יודע איזה נוזל יש לי, אך צבעו ירוק.

אני אנסה להתקשר למוסך שבו טופל הרכב ואשאל במה הם משתמשים.

תודה.

• תוכן חדש...