Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שגיליתי שתיקון המגבר שלי לא משתלם התחלתי לחפש מגברים ונתקלתי במגבר הזה.

Schirocco V12 מישהו מכיר אותו שמע עליו אני יודע שזה סיני , אבל יש סיני ויש סיני.

המגבר בסך הכול הוא לשתי רמקולים של קנוואד 300w בלי סאב או משהו כזה והתקציב לי מוגבל מאוד.

תודה למגיבים:-D:-D

פורסם

נשמע יותר כמו רכב מירוץ של VAG , יש סיני ויש סיני תשים לב אם במאמץ המגבר מוציא ריח של אגרול.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תגדיר את התקציב שלך כמה אתה מוכן להשקיע..ואם אתה מוכן ליד שניה.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

התקציב שלי הוא 500 ש"ח תראו היה לי מערכות די טובות ברכבים הקודמים שלי ,אבל אחרי שפרצו לי לרכב 3 פעמים

ורוקנו אותו (פעם אחת אפילו גנבו לי גלשן גלים יחד עם המערכת זה קרה בחוף פלמחים מי שמכיר).

אז רמת ההשקעה שלי במגבר היא לא כל כך גבוהה.

א

• תוכן חדש...