Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

היי..

אחרי הרבה השקעה..

רדיו דיוידי: EKO

רמקולים קדימה: Focal K2P

קרוס: vTrek

טוויטרים: Focal

רמקולים אחורה: Rockford preimer

סאב מוגבר: A/D/S

מגבר: Rotech RTC (סיני) ל 4 רמקולים

והנה השאלות, הם ממש בסיסות לפי דעתי כל אחד כמעט יכול לענות לפחות על חלק מהם:

1. אחרי שנשרף הרמקולים של vtrek, נשאר לי מהם רק הקרוס והטוויטרים. הטוויטרים נתתי לחבר, הקרוס נשאר באוטו. בקיצור השאלה היא מה הקרוס ("מפצל תדרים") בכלל עושה?

2. יש כיוונים במגבר של תדרים, מה זה בכלל ומה זה עושה, אפשר לשחק עם זה? אין סכנה להרוס משהו אם אני משחק בזה?

3. יש במגבר כל מני מילים מוזרים עם 3 אותיות כמו HPF, מה זה הכיוונים האלה?

4. המגבר הוא 4X300 WAT RMS , זה אומר 300RMS לכל רמקול? אני יודע שהרמקולים מקדימה 100RMS ואחורה 40RMS, איך אני מכוון במגבר שהם באמת יהיו ככה? לא מופיע ב GAIN אראמאסים..

5. יש כיוונים במגבר של באס בוסט לרמקולים, כדאי בכלל להפעיל באס ברמקולים או שזה לא בריא להם? כי אני רואה שהם ממש רועדים..

תודה מראש =]

בס"ד!! אני 0 והשם אחד ביחד שתינו 10!!! שעת האפס 2 - צפיה והורדה ישירה (סרט חינמי)

Subaru B3 2009 :-PHU: Necvox HQ4 SPEAKERS: focal k2p, Rockford preimer SUB: MTX AUDIO Magber: Rotech RTC

• תוכן חדש...