Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב לזמן ארוך, הרי מדובר במבצע מאוד אטרקטיבי בשבילך.

ליד ישנה השפעה נמוכה יותר ככל שהזמן עובר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
שלום,

... שרכב שגילו שנה ומעלה מרגע יציאתו מפס ייצור יירשם כיד 1 על שם החברה (ייתכן ואני לא מדייק לגבי החוק אז אשמח אם תתקנו אותי)...

אז השאלה שלי בעצם האם משתלם לקנות את הרכב הזה והכוונה היא בהיבט של האם העסקה בעצם משתלמת?

תודה.

אז ככה - החוק אומר שמרגע שרכב בגיע לארץ יש ליבואן שנה למכור אותו ואז הוא יכול לבחור - או להחזיר אותו ליצרן (מה שלא קורה בפועל) או לרשום אותו על השם שלו (או של חברת הליסינג שלו שאז הוא מרוויח הורדה נמוכה יותר - ראה ערך לובינסקי טרייד).

גיל הרכב נספר מהרגע שהרכב עלה לכביש - כלומר ממתי שהרכב עבר רישוי ושולם עליו המכס.

במקרה הזה הרכב כביכול עלה לא מזמן על הכביש אבל בפועל ישב שנה בשמש ממחסני הערובה.

בקשר לקנייה של האוטו -אם אתה אוהב רכבים מהסגנון, אהבת את הנסיעה של האוטו אז שתהיה לך בהצלחה עם הקנייה!!

לדעתי היא הרבה יותר יפה מהאחיות שלה (איביזה ופולו - אבל זה כבר קטע של טעם).

לא הייתי פוסל בדיקה של עוד יבואנים ובודק מה יש להם להציע מהמלאים שיש להם (כמעט לכל יבואן יש רכבים כאלה - דוד שלי שיחרר מסובארו B3 חדשה ב-92,000 ש"ח).

אגב, הם עוזרים גם במימון של הרכב? נותנים הלוואה אטרקטיבית?

מה צבע האוטו?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
"כולל אגרת רישוי" זה כמובן מצחיק, כי ממילא הם צריכים לרשום את הרכב על שמם...

על כל פנים, אם זה הרכב שאתה רוצה, הקשב לעצתו של Z4, שלח חבר/קרוב לברר איזו הנחה נותנים בפועל, כדי שתבין מה ההנחה האמיתית שאתה מקבל. לגבי הנחתך שתחזיק את הרכב הרבה שנים ולכן ליד 2 (או לעובדה שהרכב עמד שנה שלמה במזג האוויר הישראלי - ואין לזלזל בזה מבחינת צמיגות החומרים, למשל) לא תהיה משמעות, הגיוני לחשוב באמת שההשפעה תהיה פחותה באופן נומינאלי, אבל אתה מסתמך גם על זה שתרצה להחזיק את הרכב הרבה שנים, ואין לדעת אם אכן כך. בנוסף, תוודא שמספר הק"מ ברגע שאתה מקבל את הרכב הוא נמוך.

הציון שזה כולל אגרת רישוי היא בגלל שברכב חדש מוסיפים למחיר המחירון הנקוב את אגרת הרישוי. במקרה של הרכב הזה האגרה כבר שולמה ולכן מדובר ברווח נקי לרוכש...למרות שליבואן באמת לא היתה ברירה אחרת. צריך כמובן לבדוק ולשאול את איש המכירות מתי עשו לרכב רישוי, זה יתן מידע לכמה חודשים יש "טסט" ומידע נוסף לגבי כמה זמן הרכב בארץ.

אגב, החוק מדבר על שנה מהרגע שהרכב מיוצר בחו"ל ולא מהרגע שהגיע לישראל.

כמו שכתבו לך כבר, ככל שתחזיק את הרכב יותר זמן כך עסקת רכישת רכב 0 ק"מ מיבואן הופכת למשתלמת יותר. צריך לזכור שלרכב יש הסטוריה של בעלות על שם חברה בע"מ ויש לכך משמעות במחירון. נכון שמדובר בפיקציה והרכב למעשה לא נסע ק"מ אחד על שם החברה, אבל אל תצפה להבנה כזו מהרוכש העתידי של הפאביה בעוד 4 שנים.

אגב, המחירון של המדינה (לוי יצחק) מתייחס ספיציפית למכוניות כאלו וההורדה שם היא 8% ממחיר המחירון של הרכב כחדש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...