Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדהימה!

פינות חי זה אכול כפי יכולתך בשבילה.

ענק !!!

הבן שלי ראה אותה בתוך הכלוב .היא הייתה ממש רגועה כנראה כנראה בגלל שבדיוק אכלה.

פורסם
כל הכבוד שלא הרגתם אותה כמו רוב עם ישראל הנבחר.

חס וחלילה!!! אם אני לא טועה הם חיות מוגנות. היא באה בס"כ לחפש אוכל. אנחנו בס"כ אורחים בטבע. קורה שנפגשים.

פורסם

יופי של גישה לחיים!

בהחלט מוגנת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
חס וחלילה!!! אם אני לא טועה הם חיות מוגנות. היא באה בס"כ לחפש אוכל. אנחנו בס"כ אורחים בטבע. קורה שנפגשים.

אתה ענק ידידי. אתה לא יודע כמה אתה מיעוט. כל חובב זוחלים וחיות שאינן חמודות יודעות כמה אהבת בע"ח זה מושג חמקמק.

טיילתי פעם ברמת הנדיב. זעמן קטן יצא מהשיחים ואנשים התחילו לזרוק עליו אבנים בטענה "יש פה ילדים". שאלתי אותם משהו בדמות "למה שלא תתרחקו פשוט? למה להרוג?" ואחרי שכולם הסתכלו על הגברת, בעלה והבבונים שנקראים משפחתם בצורה עקומה הם הבינה כמה הם פוסתמות. הם רצו להיות בנקודה המוצלת והנחש הפריע להם, אז במקום לזוז הם זרקו עליו אבנים.

אני לא מבין את האנשים שמטיילים בשמורת טבע ופוגעים בבעלי החיים שם. הרי בחרתם כבר להגיע לשמורה. חוצפה ממעלה ראשונה. זה כמו שאלרגי ללקטוז יבקר במפעל של תנובה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כמה הם פוסתמות

:)

פוסטמה זו אחת המילים שהכי מצחיקות אותי אם לא ה-מילה,

ולראות אותה כתובה עם ת' - פוסתמות ! - זה בכלל נהדר והרבה יותר טוב,

ממילא אין לה כתיב נכון או שגוי והכל תקין בה, אלא שעם ת' זה ממש מדגיש את

העור המבוקע בעקב של האמא הפוסתמה עם הקבקבים שלה והכרס של הלידות,

פוסתמה.

ומה אתה לא מבין באנשים ? אם הבנת שאנשים מסוגלים לבצע השמדות עם מחד גיסא

ולאנוס את ילדיהם כשהם עוד תינוקות מאידך גיסא, זה די אמור לכסות לך את כל הספקטרום

של הפיסתום האנושי ולשארית חייך לא תופתע מדבר הקשור בבני אנוש.

The first one to get angry loses

פורסם

איזה כיף. אני מת על המילה הזו. פוסתמה [עם ת' זה המקרים החמורים, אולי כי מכילה בתוכה את הסתימות] נתפסת כמילה כלפי נקבה, אך ישנם גם גברים שהם פוסתמות, ועל כן יש לומר הם או הוא פוסתמה. כלומר, לא מדובר בשגיאה לשונית. לא אומרים פוסתם או מטומטם. זה מפספס את הנקודה. כמובן שהדבר הראשון שעולה לראש זו הגברת שתיארת, אך חשוב לי לציין, למען הכמעט שוויון, שזה תופס בד"כ גם לבני משפחה לרבות [ולעתים במיוחד] הזכרים.

כן...פוסתמה זו בהחלט מילה קסומה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ויקימילון משייך פיסטום רק לנשים

https://he.wiktionary.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%9E%D7%94

כי מקור המילה הוא נקבי וכך היא גם נשמעת, אבל בהחלט שהרחבת השימוש גם לזכרים תוך שמירה

על הגייה מקורית היא מבורכת בעיני.

מעניין שאם אומרים על מישהי שהיא 'פוסטמה עם פה ג'ורה' [ג'ורה - עוד מילה נהדרת ואהובה]

זה יוצר סתירה בעיני, כי בשביל ג'ורה צריך טיפת שכל ופוסטמות, נראה לי,

אטומות מדי אפילו בשביל זה, או שכאשר הן פותחות את הג'ורה הן כבר לא פוסטמות

כי הן אקטיביות, עצמאיות, לא סתם פוסטמות שמעשנות טיים עם שיער שחור שורש.

The first one to get angry loses

פורסם

שנשכור לכם איזה חדר בבית מלון ותמשיכו לדבר שם על אהבתכם המשותפת ל"ג'ורה" של "פוסתמות"? :twisted:

פורסם (נערך)
שנשכור לכם איזה חדר בבית מלון ותמשיכו לדבר שם על אהבתכם המשותפת ל"ג'ורה" של "פוסתמות"? :twisted:

ענק !!! 2

הבן שלי הקטן מגיל 0 עם בעלי חיים מכל המינים והסוגים.

הכי חשוב לחנך הכל מתחיל בחינוך.

בגן שלו שמנו טרריום עם ביצי זנב סנוניות הם למדו את כל שלבי הגדילה משלב הביצה זחל גולם ההשלה ועד שהוא הופך לפרפר יפה.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים, מישהו יכול לזהות את החרקים הקטנים האלה? באורך 1מ"מ בערך ומסתובבים על הקיר בחדר האמבטיה בקומה שנייה..

מצטער על האיכות - הם כל כך קטנים (או קטנות? לא יודע, לא הסתכלתי להם בין הרגליים).

האם אלה כינים? כנימות? מהיכן ייתכן שהגיעו ומה אפשר לעשות?

תודה ושבת שלום!

20150626_220825.jpg20150626_220856.jpg

פורסם

מברישן

פורסם

בטוח?

יותר דומה לפטמתן, צמד רגליים קצר יותר מהאחרות ויש לו את החלק הישר מאחורה.

אחרי יום ומשהו במטבח, הוא הגיע בלילה לחדר השינה ויושב מעל המיטה שלנו (קרוב לתקרה), מה עושים?

• תוכן חדש...