Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן דני, אתה צודק.

הוא יפסיד חלק ניכר מהפרנסה שלו רק בגללך. או שהוא פשוט יתחיל לזהות את הקול שלך וינתק לך בפנים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אפשר לבקש כל פעם מחבר אחר לדבר, ואחרי שהוא יוצא 1500 שקל פעמיים בשבוע על כלום הוא כבר יתחיל לחשוב פעמיים על איזה רכב להשים מדבקה ועל איזה לא.

ואם לא בא לי לשטוף את האוטו? א עכשיו לא רק שצריך לשטוף צריך גם להסיר מדבקה.

פורסם

דני צודק.

למה יש לו את הזכות להדביק מדבקה על רכוש שלא שלא מכל סיבה שהיא.

רוצה למסור לבעל הרכב מסר שים פלאייאר מתחת למגב

למה בעל הרכב צריך להילחם כדי להוריד את המדבקה?

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם
אוי באמת. לא מדביקים מדבקות על רכב שנראה במצב נסיעה. אפיל אם הרכב מטונף. כנראה הרכב שלו נראה רע במיוחד לגילו.

לי הדביקו את המדבקה הזאת על שמשה קידמית של רכב חדש שנת 2008 שהיה רק חודשיים על הכביש ועבר תאונה לא רצינית מאחור,וכל זה כשהרכב עומד בכניסה למוסך ליד השער.

אז כך שאני חולק עליך,הם פשוט מדביקים איפה שבא להם.

פורסם
אוי באמת. לא מדביקים מדבקות על רכב שנראה במצב נסיעה. אפיל אם הרכב מטונף. כנראה הרכב שלו נראה רע במיוחד לגילו.

לא הבנת את הרעיון.

זה אוטו שלו לא משנה עד כמה מלוכלך וישן. אוטו פרטי משלו ואלף אחד אין זכות להשחית את הרכב חוץ מלבעל הרכב.

למה אי אפשר לשים פתק מתחת למגב למה לשים מדבקות שלו יורדות ?

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

מצטרף לדני, ארז, ו-לm911.

מדובר כאן בחוצפה חסרת תקדים וחסרת מעצורים, שגובלת בפשע חמור .

יש כאן גם חדירה לפרטיות, גם השגת גבול וגם השחטה של רכוש פרטי.

חייבים לבלום את התופעה הזו, לפני שהיא הרימה את הראש.

היום זה מדבקה על החלון, מחר הם יפרקו לך ג'אנטים, מחרתיים ירימו ספויילר, ואחר כך יפרצו לאוטו ויקחו את השטיחי אלומיניום ואת הנאונים.

צריך להיכנס בבני זונות האלו, ולמרר להם את החיים.

העצה שניתנה כאן, היא מצויינת. להתקשר מטלפונים שונים כל פעם, להקפיץ אותם למקומות שונים בארץ, אני הייתי גם מטלפן באמצע הלילה, סתם ככה, שיקפצו מהמיטה.

אם זה לא יעזור, אפשר להתקדם לשלב אלימות פיזית. אסור לוותר בשום מקרה, אף אחד כאן לא פרייר שלהם.

פורסם
דני צודק.

למה יש לו את הזכות להדביק מדבקה על רכוש שלא שלא מכל סיבה שהיא.

רוצה למסור לבעל הרכב מסר שים פלאייאר מתחת למגב

למה בעל הרכב צריך להילחם כדי להוריד את המדבקה?

דני צודק לגבי הבעיה אבל טועה בדרך שלו לפיתרון.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

באוטו הקודם (רנו 11 87') הדביקו לי מדבקה כזאת אחרי שלא שטפתי אותו כמה זמן והוא נראה די מוזנח. דווקא נפלתי על מישהו "מתחשב", זו היתה מדבקה שהנייר שמקלפים מחולק לרצועות, אז הוא הוריד רק 2 רצועות בפינות המדבקה והדביק. ככה היא ירדה בקלות.

אז לא רציתי למכור. עכשיו אף אחד לא רוצה לקנות, אפילו לפירוק. :x

פורסם

דווקא הרכב שלי לא הכי מוזנח.

רק תהיתי שאם היום אני עובר בנסיעה ליד מישהו ומתיז עליו מים, זה נחשב על עבירה פלילית ופגיעה בריכוש.

אז למה כשמדביקים לי דבר כזה על השמשה הקדמית, לפעמים כך שאי אפשר לנהוג בלי לגרד אותה כמה דקות, זה לא

נחשב לפגיעה בריכוש על פי חוק?

car1j.jpgw1600.png

car2r.jpgw1600.png

🤔

• תוכן חדש...