Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה שאין לי עדיין את האלפא שאני רוצה, אז מה אם הרכב שלי רק שנת 96. אני לא רוצה למכור. ובטח שלא לפירוק.

אני לא אתנגד לפתק מנומס במגב הקדמי, אבל להדביק לי מדבקות שיורדות רק עם מים חמים ואחרי הרבה עצבים? איך נלחמים בזה ומה עושים?:?

🤔

פורסם

אנשים, שמדביקים את המדבקות האלו, הם לא טמבלים גמורים .

הם אפילו, ברוב המקרים, די מבינים בעיניין.

והם לא ידביקו מדבקה על רכב, כשבור להם שהרכב במצב תקין ונמצא בשימוש ואין סיכוי, שימכרו אותו לפירוק. גם אם זה רכב מודל 81 או 72.

פורסם

שטיפה מידיי פעם כנראה לא תזיק..

בכל זאת תתקשר לבחור ותזמין אותו להוריד לך את המדבקה, אגב עם קצת שמן ברקס זה יורד בקלות,רק תזהר שלא יאכל לך את הצבע,זה חזק מאוד .

פורסם

אנשים פה קצת איבדו את הצפון.

אני מקווה, שאמיר, שהוא, לפי התרשמותי, אדם משכמו ומעלה, אמר את מה שאמר חצי בציניות וחצי בצחוק.

ואתם לוקחים את זה ברצינות.

כאילו, מה כבר עשה לכם בעל פירוקיה המסכן ? הוא ראה רווח פוטנציאלי ושם מדבקה. כנראה שהרכב נראה בהתאם. הם לא שמים מדבקות על רכבים תקינים ומסודרים.

עכשיו, מה שאתם מציעים, זה להתקשר לאותו בעל פירוקיה, לשקר לו בפרצוף : תבוא, אני רוצה למכור לך את הרכב.

הוא מתארגן עם גרריסט, משלם לו, מבזבז שעתיים עבודה, ומגיע אליכם.

אתם צוחקים לו בפרצוף, ואומרים - יא זבל, תוריד את המדבקה, אני לא מוכר את האוטו.

נראה לכם שנקמה מסריחה כזו מגיעה לבן אדם, שבסך הכל לא עשה לכם שום דבר רע ?

אנשים (ילדים), תיהיו בני אדם.

פורסם

אותם בעלי פירוקיות שמסתובבים(בחוסר מעש) ומדביקים את המדבקה המזיקה הזאת על רכבים.. כן,אני לא חושב שיזיק לאותו אדון נכבד לבוא ופעם אחת לקלף מדבקה כזאת.באמת לא יכלו להדפיס מדבקות באיכות יותר נורמלית?זה מדבקות כמו של חנית בקום אסור,שאותם שמים לאנשים במקום קנס.

עכשיו, מה שאתם מציעים, זה להתקשר לאותו בעל פירוקיה, לשקר לו בפרצוף : תבוא, אני רוצה למכור לך את הרכב.

הוא מתארגן עם גרריסט, משלם לו, מבזבז שעתיים עבודה, ומגיע אליכם.

את לא חושב שקצת נסחפת? קודם הוא להסביר לך שהרכב שלך לא שווה יותר מ 1500 K ורק אז הוא יזמין גרר.

אגב ניסית שמן ברקס?

פורסם

Buki,

אם צריך להסביר לאנשים מה ציניות, מה צחוק ומה רצינות, איבדנו את העוקץ.

אתה יכול לדמיין למשל מה היה כותב החבר שמר ... :2gunfire:

או אולי אבטיח ליד המדבקה :wink:

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כן, וזה ממש עצוב.

אני הרבה פעמים כותב כאן תגובות ציניות, ואחרי כמה שניות חוזר בי ומוחק, כי כל הזמן יש את המחשבה, שחלק (גדול) מהאנשים לא יקראו בין השורות, ולא יבינו את כוונתי.

פורסם

מה שאני הייתי עושה, במקום שהוא יוריד את המדבקה ו"יפוצץלי את הפרצוף" פעם בשבוע מתקשר אליו כל פעם ממספר אחר (רצוי מספר חסוי) מזמין אותו למקום כלשהו לאסוף לי את הרכב, ואני לא נמצא שם ומסנן.

אחרי שיוציא 1500 שקל על כל פעם והרבה זמן, הוא לא ישים יותר מדבקות, כי "ברומא מתנהגים כמו רומאי"

• תוכן חדש...