Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת XP, מאז שהחליטו שרירותית על חובת עדכון הגרסה ל-9 החלו הצרות.

המחשב מחובר ברשת, כל מחשב ברשת מצליח להתחבר למסנג'ר, אין אנטי וירוס, לא פיירוול, נקי לחלוטין.

בנסיון לעדכון - התוכנה טוענת כי המחשב לא מחובר לאינטרט (שכן הוא מחובר ישירות לראוטר 604G), הודעת שגיאה 0x810400b.

בנסיון ל"תיקון" הבעיות דרך המסנג'ר:

DNS לא תקין, יציאות עיקריות, וטענה כי יש בעיות עם הפרוקסי. באפשרויות מתקדמות מראה כי החיבור בוצע בהצלחה לשרתים.

דרך המירנדה אפשר להתחבר, וגם דרך מסנג'ר מקוון ברשת.

ניסיתי כל דרך אפשרית, אשמח לשמוע על פתרון כלשהו.

אני חושב שאולי כדאי לציין, המחשב לעיתים רחוקות טוען כי איכות הקליטה נמוכה.. דבר קצת מוזר כי הוא מחובר ישירות לראוטר.

פורסם

בדוק שהתאריך במחשב מכוון.

לגבי החיבור יכול להיות שאתה מחובר גם בכבל וגם באלחוט, אם אתה מחובר לראוטר בכבל, נתק את החיבור האלחוטי.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

לי יש בעיה שמאז השידרוג המאולץ אני פשוט לא מצליח להתחבר... הוא מסרב להתחבר לסרבר בכל צורה שהיא ואפילו הסרה והתקנה מחדש לא עזרו.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

איכות החיבור הכללית שלך לאינטרנט השתנתה? מהירות? יציבות?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...