Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רובר 620 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 95 יד שנייה הבן אדם טוען ששני הידיים זה מהמשפחה,מנוע הוחלף לשל הונדה בנפח 2000 ,

144 K קילומטר לא יודע אם זה אחרי החלפת המנוע ,אומר שאין תאונות ומבקש 13 וחצי מה דעתכם?

פורסם

זה שוק בעייתי.. רכב בעל עלויות גבוהות ושלא מצטיין באמינותו.

אם אתה רוצה משהו יוקרתי מהשנים הנ"ל באותו מחיר, עלויות גבוהות אך אמינות טובה יותר חפש וולוו 850. יש גם T5 עם 200 כוח סוס ומעלה :ok:

אם אתה לא משוגע על רובר (יש כזה דבר?) אז זאת לא מציאה מיוחדת.

פורסם

תשמע היא יפיפיה מאוד שמורה מאוד כחדשה בחיצוני אני חייל אבל יש לי עוד שנה לשרת ועוד יש לי יציאות ממש טובות שיש לי שבוע שלם לעבוד,מנוע אלפיים לא ממש מפחיד אותי,יש לי נסיעות לעשות אולי מדי פעם לעבודה שזה נסיעה של קילומטר וקצת,ויציאות בימי שישי לא עולה על בוא נגיד על 60 קילומטר שזה מוגזם ביותר.

אז אני רוצה שהאוטו יהיה ממש יפה ושאני אוכל להתגאות בו והרובר הזאת ממש אופציה מושלמת.

אז תהיה איזה בעיה עם חלקים טיפולים ובסגנון?

פורסם
זה שוק בעייתי.. רכב בעל עלויות גבוהות ושלא מצטיין באמינותו.

אם אתה רוצה משהו יוקרתי מהשנים הנ"ל באותו מחיר, עלויות גבוהות אך אמינות טובה יותר חפש וולוו 850. יש גם T5 עם 200 כוח סוס ומעלה :ok:

אם אתה לא משוגע על רובר (יש כזה דבר?) אז זאת לא מציאה מיוחדת.

מסתבר שיש, ואנחנו דוגמא חיה לכך :D, רק שתדע אין כמו רובר מבחינת רכב.

שלי בוודאות תשאר לרכב אספנות שיצטרף למועדון החמש.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...