Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקר - להחליף בודד או זוג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש צורך להחליף זוג או שאפשר בודד? או אפילו רביעייה? לאימפרזה הנעה כפולה

הצמיגים חדשים, 3 חודש על האוטו

פורסם
אם מדובר בתקר-רק לתקן.

אם נסעת בלי אויר והצמיג ניזוק- להחליף 2.

עליתי על מסמר ענק ולבינתיים תיקנו לי את התקר

פורסם
אם מדובר בתקר-רק לתקן.

אם נסעת בלי אויר והצמיג ניזוק- להחליף 2.

עליתי על מסמר ענק ולבינתיים תיקנו לי את התקר

אם אין ירידת אוויר אז אין סיבה שתחליף צמיגים.

אלא אם כן הפנצ'ר היה בדופן הצמיג שמה לא מומלץ לתקן...

פורסם

אחרי 10 שעות 10 PSI נעלם

השאלה היא, האם אני יכול להחליף רק צמיג אחד כי האחרים חדשים או שלא מומלץ

פורסם
אחרי 10 שעות 10 PSI נעלם

השאלה היא מה המצב של האחרים, אם הם במצב טוב , סה"כ 3 חודשים ואם לא התעללת בהם - תחליף 1. אם נסעת הרבה\התעללת בהם יש סיכוי שתצטרך להחליף רבעיה :? , נסיעה עם זוג שחוק וזוג חדש תגרום להתעללות במערכת ההנעה הכפולה ברכבך.

אם הצמיג ניתן לתיקון (10PSI ביום לא נשמע מתוקן במיוחד...) אז אין בעיה להישאר איתו אחרי תיקון. (בהנחה ולא נסעת על צמיג בלי אוויר כלל, זה יכול לגרום להריסתו)

גיא.

פורסם
אחרי 10 שעות 10 PSI נעלם

השאלה היא מה המצב של האחרים, אם הם במצב טוב , סה"כ 3 חודשים ואם לא התעללת בהם - תחליף 1. אם נסעת הרבה\התעללת בהם יש סיכוי שתצטרך להחליף רבעיה :? , נסיעה עם זוג שחוק וזוג חדש תגרום להתעללות במערכת ההנעה הכפולה ברכבך.

אם הצמיג ניתן לתיקון (10PSI ביום לא נשמע מתוקן במיוחד...) אז אין בעיה להישאר איתו אחרי תיקון. (בהנחה ולא נסעת על צמיג בלי אוויר כלל, זה יכול לגרום להריסתו)

גיא.

ה 10 PSI זה לפני התיקון.

לא נסעתי כלל עם צמיג בלי אוויר אלא עם 20 PSI עד התחנת דלק הקרובה

אם המצב של הצמיגים שלי "חדשים", כדאי להחליף רק צמיג אחד?

פורסם

אין צורך להחליף צמיגים בכלל...

רק לתקן את התקר..

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

תיקנו לי את הצמיג אבל הבן אדם אמר לי שהוא לא חושב שזה יחזיק מעמד...

:roll:

פורסם

לפי דעתי תחכה טיפה..ותיסע רגוע (לא מחוץ לעיר) ואם ירד אוויר או יתפוצץ אז תחליף..

חוץ מזה: הנעה כפולה בד"כ לא מחליפים ארבעה צמיגים?

ובהקשר אליך: לא נראה לי שזה ישפיע על האימפרזה אם הצמיגים חדשים.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
לפי דעתי תחכה טיפה..ותיסע רגוע (לא מחוץ לעיר) ואם ירד אוויר או יתפוצץ אז תחליף..

אם יש סיכוי, ואפילו הקלוש ביותר שהצמיג יתפוצץ - לא ממש הייתי ממליץ לנסוע...

סיכוי לא רע בכלל שאם יתפוצץ צמיג במהירות בין עירונית, לא ישאר רכב להחליף בו את הצמיג. והבריאות זה גם משהו. לא?

בכל מקרה - תיקון תקר שנעשה כהלכה, ואם התקר הוא בסוליית הצמיג ולא בדופנו - יכול להחזיק ולהחזיק מעמד יפה.

אם הפאנצ'רמעכר אמר שהתיקון לא יחזיק לפי חוות דעתו המקצועית - שווה להחליף את הצמיג, ואם מחליפים צמיג אחד בלבד - אז לדאוג שהוא יהיה על הסרן האחורי. זה לא אסון גדול, אם שאר הצמיגים חדשים יחסית וזה חדש לגמרי.

כמובן שעדיף להחליף זוג צמיגים, ואפילו ארבעה + את הרזרבי - אבל לא נוח לי לתת עצות לארג'יות כאלו לכיס של אנשים אחרים...

• תוכן חדש...