Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שקראתי רבות על בעיות סלד מהסיבות השונות שמופיעים כאן בפורום עדיין לא הצלחתי למצוא משהו שיעיד על הבעייה שהדיהטסו שלי סובלת ממנה..

הרכב המדובר הוא דיהטסו שרייד קלאסיק 1500 אוטומט ,100 אלף קילומטר בלבד ..

הבעיה היא שהסלד סרק גבוה מידי בין 2000 ל2500 סלד גם כשהוא חם.כשאני סוגר לו את בורג כיוון סלד סרק עד הסוף ,הטורים יורדים אבל לא הרבה וזה לא פותר את הבעייה.

פירקתי את בית הפילטר אויר ,וריססתי המון ספריי קרבורטורים לתוך המצערת,וניקיתי את בורג הסלד סרק וזה לא עזר.

פירקתי את המינוס של המצבר (אולי לאפס את כיווני המחשב מנוע) לחצי שעה וזה גם לא עזר.

בדקתי דליפות אויר מצינורות ואקום ולא מצאתי כאלה.

חשוב לציין ,כשיום אחד ניתקתי את הצינורית ואקום שמתחברת לבית המזרקים מהחיישן MAF הסלד ירד ונשמע שהתייצב.

אולי זו יכולה להיות הבעיה.?

גם שמתי לב שאם האורות דולקים הטורים גבוהים מאוד לא משנה מתי ,אבל אם אני מכבה אורות הטורים יורדים ומתחילים לרקוד...

מה יכולה להיות הבעיה..?

אני מתוסכל ולא סומך על מורשה שהציע לי לעשות ניקוי בית מצערת רק כי זה טוב לעשות וזה רק 600 שקל וסיכוי קלוש שזו הבעיה.

אני שוב אזכיר ,שהבורג של הכיוון סלד סרק סגור לגמרי ובכל זאת הטורים גבוהים מידי,כך שלא נראה לי שיש איזשהי סתימה..

תודה מראש על רעיונות מבוססים ..

משה,

פורסם

אין צ'וק לרכב הזה אלא מעבר אויר עוקף מצערת להתנעה קרה. ההתקן מחובר לבית מצערת ופועל על עקרון תרמוסטט, רכיב הרגיש לטמפ', מתפשט עקב נוזל הקירור שמגיע אליו ומחמם אותו וחוסם מעבר עוקף אויר וסל"ד מנוע יורד.

אם הצינורות מים שמגיעים אליו חסומים זו תהיה בתופעה. נסה לפרק את הצנרת ולפתוח את הסתימה ביחידה התרמוסטטית או בצנרת, על-ידי לחץ אויר.

פורסם

בדייהטסו שרייד קלאסיק יש הרבה צינורות ואקום בסעפת היניקה, התנתקות של אחד מהם מעלה את הסל"ד גבוה.

מניסיון שלי במוסך, תאתר את הצינור הסורר ויש גם מתחת לסעפת כאלה שלא גלויים לעין ועוד כמה שמתחברים לבית פילטר אויר מאחורה.

לידע כללי למכוניות האלו כמעט ואין בעיות של חיישנים, מנוע צעדים או בעיות של סתימה במעבר מים שנמצא במצערת (אם היה סתימה הסל"ד היה עולה אבל לא ל2500).

בשרייד קלאסיק זו מחלה שצינורות ואקום מתנתקים מתייבשים, הצינורות העבים יותר גם צריכים גם תיגבור של בנד לפעמים.

• תוכן חדש...