Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש HU לרכב (לא שלי) עד 1000 ש"ח.

נמאס מכל הרדיודיסקים הרגילים, כולם אותו דבר וכל הפיונירים עד 1000 ש"ח ויותר = בדיוק אותו דבר כולם, ההבדל היחיד זה הכפתורים עם עיצוב שונה ופ'יצרים קטנים שונים כמו בלוטוס' וכו...

דרישות:

כמה שיותר איכותי מבחינת סאונד.

אם אפשר - מסך מגע עם כפתורים כמו כל ה DINים למיניהם.

יש אפשרות לקארפיסי אבל עם מסך מגע רגיל לא בא בחשבון - כמה שיותר גדול ועם כפתורים.

המכשיר חייב להיות עם כרטיס זיכרון להכנסת שירים מבחוץ ולא דרך דיסקים (אם יש דיסקים - יתרון, לא חייב- נמאס מהם).

מומלץ שכל העסק יכלול ג'יפיאס מובנה.

בעיקרון, כל מה שאני עשיתי כCARPC עם המכשיר ג'יפיאס שלי שפרצתי אותו רק אותו הדבר עם כפתורי ווליום ואפשרויות אחרות וכמה שיותר גדול!

תודה,

אוהד.

פורסם

האמת שאני לא יודע מה ההבדל בינהם,

בכל מקרה מה שבדיוק אני מחפש:

- נגן עם מקסימום איכות שידע להתעסק עם רוב הפורמטים.

- מסך מגע עם כפתורים כמו ווליום ומעבר בין תוכניות.

- שהמסך יהיה כמה שיותר גדול למשל 7" ויהיה עם מקלט רדיו וג'יפיאס.

***התקציב הנ"ל לא כולל מחשב מוכן, רק את המסך עצמו או כל יחידת התצוגה.

אין לי בעיה להכין מחשב או לרכוש יד2 ישן***

יש עדיפות שכל העסק יבוא ביחידה אחת בלי מחשב בבגאג' עם מקלט ג'יפיאס ורדיו, לא חייב דיסקים - אבל שתהיה יציאת RCA למגבר וכפתורים.

תודה.

אוהד.

**משומש גם אפשרי.

**מקווה שהייתי ברור.

**אפשר לוותר על כל העסק עם המסך ולהשתמש ברדיודיסק, עדיף להימנע מזה כי שוב כל הרדיודיסקים אותו דבר, אין להם ג'יפיאס או מסך כלשהו, במידה וכן - שיהיה הכי איכותי שיש עם חיבור לכרטיס זיכרון.

פורסם

למי שראה את פרוייקט הCARPC שלי, אז אני רוצה בדיוק את אותו הדבר רק מסך עם כפתורים וכמה שיותר גדול.

אצלי המסך הוא גם מחשב ולא צריך לשים מחשב בבגאג', במידה ויש מסך מגע 7" שכל המוח כבר נמצא בו - מצוין.

שיכלול גם מקלט רדיו וג'יפיאס מובנה (בדיוק כמו שיש לי עכשיו רק בלי כפתורים).

מה שאני מחפש זה בדיוק אותו הדבר - עם כפתורים ויותר גדול וכמה שיותר איכותי.

אוהד.

• תוכן חדש...