Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הוא ימשיך לטגן אותה, היא עוד עלולה בסוף להשרף.

ולעניין, כל הבחורות שמושכות את הזמן יותר מדיי, משחקות אותה קשות להשגה וכ'..וכ'.. פשוט יש את המומנט

הזה שאתה מגיע לזה והיא נשברת ופשוט אוכלת אותך איך שאתה. :wink:

זה כמו שאתה רץ ריצה ארוכה, אתה צריך להגיע לנק' מסויימת שהנשימה שלך נהיית קלה ואז זה פשוט זורם לך.

זה לא קשור לבחורות,

זה "טיפ של אלופים".

http://www.youtube.com/watch?v=VVv30wbiGxg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

-

• תגובות 186
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי שולח לה בעילום שם\"חבר דואג" את כל השירשור הזה

או שהיא תתעלם ממנו לנצח

או שהיא תתאהב בו עד כלות הנשימה על כל המאמצים והתסכולים שעבר בשבילה :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
מסכים.

גם אם תפעל לפי שיטתיות מסויימת ותצליח, מה הטעם? אתה תדע שזה כי הצלחת לעשות משהו שעובד על בחורות. לא בזכות עצמך.

אם תצליח להשכיב בחורה, על ידי שימוש בכל מיני טכניקות(כמו למשל שקרים, בזבוזים מאוד גדולים ומה שניקרה 'התלהבות') ותצליח, מה הטעם? הבחורה רוצה לשכב עם מה שאתה מייצג, לא איתך.

נניח ותפעל לפי חוקים מסויימים, אתה תדע תמיד שאולי זה היה יוצא אחרת אם היית פועל בדרך שהיא לא 'בטוחה'(או כמעט בטוחה).

לכן, לדעתי, בכל מה שנוגע לבחורות, תהיה עצמך. הבחורה שמתאימה לך, תאהב אותך כמו שאתה.

ולכן, אם אתה מרגיש צורך, תקנה לה את השוקולדים ואם לא, אז אל תקנה.

(כמובן גם יש גבולות מסויימים ל-'להיות עצמך'. אם תתנהג בדרך טפשית ומוגזמת שום דבר לא ייילך)

לי אין שום בעיה עם זה :lol:.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
ליצא לי להיות עם בחורות שרק היה חסר שבמהלך סקס יכנס קונדסון ויתחיל לדקלם "מזמור לדוד...." מרוב שהבחורה היתה "מתה" ויצא לי להיות עם בחורות שאני כמעט צעקתי "אונס!" מרוב שהבחורה לקחה את השליטה.

LOL

ולפותח השרשור - עזוב ת'פורום כבר! תהיה עצמך,תעשה מה שאתה חושב לנכון ומה שיהיה - יהיה.

בחיי,יש פה כמה שיכולים להיות פסיכולוגים/פסיכיאטרים ללא לימודים בכלל.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...