Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הריפוד ברכב היה במצב גרוע גם בדלתות וגם התקרה, בשלב הראשון החלפתי את הבד של התקרה, לצערי אין הרכבה תמונות משלבי העבודה רק המוצר המוגמר.

בדלתות השתמשתי בשני סוגי בד, אחד בצבע אפור שהוא קשיח יותר ועמיד לאזורים שעליהם מניחים את הידיים שם הוא נתון ליותר התעללות, ובמרכז השתמשתי באותו בד כמו בתקרה, קטיפה בצבע בורדו.

החומרים כרגיל דבק מגע ונייר דבק.

כלים: מספריים טובות, שפכטל חדש, מברשת למריחת הדבק הכי זולה שאפשר כי זורקים אותה אחר כך.

Photo0369.jpg

Photo0370.jpg

Photo0373.jpg

Photo0374.jpg

Photo0375.jpg

Photo0376.jpg

Photo0377.jpg

Photo0378.jpg

פורסם

ברשותי פולקסווגן פולו OPEN AIR 98

יש לי בעיה בריפוד הבד בגג של הפולו שברשותי בנוסף יש גג נפתח לכל אורך הרכב מה שגורם לנזילות סביב הגומיות

הנזילות הללו גרמו להיפרדות הריפוד מהגג ויצירת בטן כזו בריפוד ולכן שקלתי גם אני להחליף את הריפוד בגג.

הייתי שמח אם הייתה מפרט יותר מה עשית וכיצד ואולי תוסיף מעט טיפים בנושא :)

תודה מראש..

אדם.

נ.ב

האם צריך לציין שיצאה לך עבודה נורא יפה הרי לא סתם אני מתייעץ איתך

פורסם

כל הכבוד! עבודה יפה למרות שאני הייתי בוחר צבע קצת פחות בוהק.

איך הורדת את הכיסויים של הרמקולים הקדמיים? מבפנים או מבחוץ?

פורסם

מה שרואים זה דלתות אחוריות בלי הכיסוי של הרמקול, לקדמיות עוד לא הגעתי.

כשעושים תקרה, רוב העבודה זה הפירוק, צריך להתחיל מלמטה בגלל שהכל בנוי בשיטת הרעפים, כלומר קצה של חלק אחד יושב על קצה של החלק הבא אחריו.

אחרי שהתקרה מפורקת מחוץ לרכב, מורידים את הבד הישן, מתחתיו בדרך כלל יש ספוג מגעיל שמתפורר, גם אותו יש לקרצף עד שמתקבל משטח פיברגלס נקי.

מורחים דבק מגע על כל המשטח, עכשיו מה שאני עושה בדך כלל, אני מגלגל את הבד כבר חתוך פחות או יותר במידה לגליל, ומתחיל לפרוש מהחלק האחורי לכיוון הקדמי.

תוך כדי שפורשים מקפידים על כל הקימורים שיש למשטח, בסוף הגענו לחלק איפה שיש את סוככי השמש, שם לפעמים יש צורך למרוח עוד טיפה דבק בגלל שהמשטח שקוע ויש מדרגה יחסית גדולה.

נותנים לדבק להתייבש קצת והופכים את הכל, כעת מה שנותר זה לקפל את השוליים ולהדביק מהצד השני של המשטח.

כאשר מרכיבים את התקרה בחזרה, בעדינות עם סכין יפנית פותחים חורים קטנים לכל החלקים שמתחברים כמו הידיות בצדדים והסוככים.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...