Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי מה התנאים לקבלת רישיון זה באתר משרד הרישוי, רציתי לשמוע ממישהו שקיבל את הרישיון הזה מה הוא עבר על מנת לקבל אותו?

וזה סוג הרישיון שרואים מיניבוסים של כל מיני חברות הסעות על הכביש נכון? כמו SAVANA, TRANSPORTER, SPRINTER אני לא מדבר על מוניות שירות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני אישית נוהג על טרנספורטר ואני עם רישון ב' רגיל. לפי מה שהבנתי ההבדל בין הרישיון לאוטובוס ציבורי זעיר לב' רגיל הוא כמה אנשים אתה יכול להסיע.

לי אסור להסיע יותר מ8 נוסעים.

קובי

פורסם

הבהרה:

יש שתי סוגי רישיון אוטובוס זעיר פרטי ואוטובוס זעיר ציבורי.

זעיר פרטי-לדוגמא משפחה מרובת נפשות(יותר משמונה)להסעה ללא תשלום או כול הטבה אחרת

זעיר ציבורי-כול המוניות שירות שיש על הדרך הסעות עובדים וכול אלה.

בעל רישיון 02(B) רשאי להסיע עד 8 איש

רישיון עד 12 טון(C1)בעבר עד 15 טון-רשאי להסיע עד 10 או 12 אנשים אני לא זוכר בידיוק.

כדי להסיע יותר ממספר האנשים הנ"ל הנך זקוק לרישיון אוטובוס זעיר\רגיל

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אז אני קצת יבהיר את עצמי, ראיתי באתר הרישוי שכדי לקבל רישיון להסעת 16 איש כולל הנהג, והרכב לא עובר 5000 ק"ג אני צריך להיות בוותק של 5 שנים לפחות על רישיון B. ובקרוב אני 5 שנים עם רישיון B והייתי רוצה בעתיד לא הקרוב לעבוד כנהג הסעה במיניבוסים כמו אלו:

3235_(3).jpg

כדי שאני יוכל לנהוג עליהם, אני צריך רישיון נהיגה לאוטובוס זעיר פרטי? עם כן מה התהליכים לקבל רישיון לקבל היתר לנהוג על רכב כזה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בדיוק כמו שכתבת, מה צריך לעשות? אחרי שאתה עומד בתנאי הסף עלייך לקחת מספר שיעורים, שיעורים תיאורטיים (בערך 50 שעות) ולעבור מבחן שליטה. כמעט כל בית ספר לנהיגה שיש לו רכב כבד מלמד גם על אוטובוס זעיר פרטי. עלות? אם אני לא טועה בסביבות ה 1000 ש"ח.

בהצלחה

פורסם

כיום כבר לא ניתן לעשות רישיון נהיגה לאוטובוס זעיר ציבורי!

מי שרוצה להסיע מעל 8 נוסעים צריך להוציא רישיון נהיגה לאוטובוס D

ירון מאיר

פורסם

טעות.

עם יש לך את הרישיון החדש תסתכל מאחורה, מפורט שם כול סוגי הרישיונות.

יש D1 D2 ו-D

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
כיום כבר לא ניתן לעשות רישיון נהיגה לאוטובוס זעיר ציבורי!

מי שרוצה להסיע מעל 8 נוסעים צריך להוציא רישיון נהיגה לאוטובוס D

ירון מאיר

טעות, מי רוצה לאוטובוס ציבורי זעיר צריך להוציא על מונית ואז מקבל לאוטובוס ציבורי זעיר וכמובן על מונית

פורסם

מתוך הוראת נוהל 5/2007 - אגף הרישוי:

רשיון נהיגה דרגה D3

183ב. רשיון נהיגה דרגה D3 הוא רשיון לנהוג ברכב כאמור בתקנה 184 (א) ( 1) ו-(3) , ובאוטובוס זעיר פרטי.

הערה: לפי תקנה 189 (י)

(י) לא יינתן רשיון נהיגה לפי תקנה 183 ב אלא אם כן המבקש -

(1) היה בעל רשיון נהיגה לפי תקנה 180 במשך חמש שנים לפחות.

(2) סיים קורס להסעת נוסעים ועמד בהצלחה במבחנים לפי תכנית שאישרה רשות הרישוי ובידו אישור על כך.

(3) עמד במבחן שליטה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...