Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מינוס לא מחייב חיבור למצבר כמו פלוס לכן חבר את המינוס לשלדת הרכב וסיים את הסיפור

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

כמובן שלחבר למצבר, גוף הרכב לא מעביר +, על תשכח להעביר פיוז.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

תקרא שוב לפני שאתה מפרסם תגובות לא חכמות במיוחד כמו זאת "גוף הרכב אינו מעביר +" כשפותח השרשור שואל על ה-.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לפי דעתי , חבל על החוט , זה כסף וכשאפשר לחסוך אז עדיף (או שזה רק אצלי ? ) אז לעיניינו אם אתה רוצה לעשות משהו מועיל , תחבר צמה עבה משהו כמו 4 ג'יג' מהמצבר לשילדה ככה המערכת לא תעבוד על המינוס המקורי של הרכב אלה על מינוס עבה יותר , עשיתי את זה אצלי לא יודע אם תרגיש הבדל אבל זה עדיף!

תהליכי שיפוצים

פורסם

כן אני שמתי לב שהמינוס אצלי שמוחובר מהמצבר לגוף הרכב הוא ממש דק... משהו כמו 8 גייג'

אני חושב שאני יחבר לו 2 גייג' מהמצבר לגוף..

איפה ניתן לרכוש הארץ נעל למצבר שאפשר לחבר אליו את הכבל.. אני לא מצאתי בכלל

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אצל כל חשמלאי רכב שמכבד את עצמו וגם באוטו דיפו יש כל מיני דברים כאלה.ליד כל אותן מנורות לרכב יש כל מיני סוגי חיבורים,נעליים וכו.

פורסם
כל חנות חשמל שמכבדת את עצמה

שאמרת כל חנות אני מקווה שהוא לא יילך לחפש נעל מצבר{אפילו שהוא היתכוון ניראה לי לנעל כבל}במכולת השכונתית :wink:

תחפש בחנויות שמוכרות חומרים לעבודות חשמל או בחנויות לכלי עבודה {טמבוריות למיניהם}

אבל הכי קרוב אלייך במרחק הליכה ברגל אצל יוסי :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לשאלתך התשובה היא שעדיף שכבל המינוס יהיה כמה שיותר קצר (כלומר קרוב למגבר) כך שלא הייתי כל כך ממליץ לחבר אותו למינוס המצבר,מיותר מאוד.

תמצא את הנקודה הקרובה+הטובה ביותר לחבר את המינוס מהמגבר, בד"כ זה בחגורות הבטיחות,רק צריך לדאוף לשייף טוב טוב את הצבע באיזור החיבור על מנת ליצור מגע טוב עם גוף הרכב!

אודי!

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

אודי אל תיהיה בטוח במה שאתה אומר אל תישכח שהמינוס של המצבר מחובר לשילדה ובשילדה יש כל מיני חיבורים וריתוכים למיניהם

יש כאלו שאומרים שזה אפילו עדיף להעביר מינוס ישירות מהמצבר :idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הרבה מהציוד שהייתי צריך ( לדוגמא כל הברזלים האלה שאני לא מכיר בשמות הפרטיים שלהם ) היתי קונה בציוד חשמל לבית ביכלל . אז אני לא מאמין שבחנות חשמל יהיה חסר משהו. חוטים עבים וכאלה.

תהליכי שיפוצים

• תוכן חדש...