Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חשבתי לשדרג את המערכת שלי , שמתי עין על הפרוססור של audison אחרי חיפוש בפורום ובאינטרנט ראיתי שיש לו יכולות מרשימות וממש עושה "חשק" :-D

נקודה אחת מדאיגה אותי , בחיפוש באינטרנט מצאתי את הסירטון הזה ביוטיוב אשר מראה בעיות רעשים מעצבנות מהמעבד.

ופה מגיעה שאלתי :

האים למישהו מאלה שהתקינו את הפרוססור bit one היו בעיות דומות ואם אתם מרוצים מהמעבד.

תודה

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי את הביט 1 בסט אפ החדש שלי מזה כחודשיים.

נכון ישנם מספר רעשים, קטנים מאוד, בזמן הדלקת המכשיר אך מעבר לזה ממש כלום.

פרוססור מעולה מומלץ מאוד. למרות מה שכתוב עליו בחול לי לא נתקע אף פעם, למרות שאני

חורש עליו כל יום כל היום:wink:, משנה כיוונים, חיתוכים ומה לא.

בנוסף לגמישות האדירה שלו גם איכות הצליל שלו מעולה, לפניו היה לי את הP-9 ואני מוכרח לומר

שמבחינת הסאונד רק עכשיו הגעתי למנוחה והנחלה.

יש אותו גם לאדי LANOS ולRONY_N ואני מאמין שחוות דעתם דומה.

אלי

פורסם

גיל מה שלומך,

אני מקווה שאתה זוכר את ההשמעה של הרכב שלי מאותו המפגש.

בעקרון הרעשים אצלי נובעים מהHU שהוא יחידת ראש הכי פשוטה שיש היום לקלריון להציע - כל לחיצת כפתור מוציא רעש - בכלל לא קשור לביט 1.

אין לי רעשים או שלפחות אני ממש לא מודע לזה.

מעולם לא נתקע מעולם לא קרס.

לדעתי הביט1 הוא אחד המוצרים המדהימים ביותר שיצאו בשוק הזה בעשור האחרון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בין ה3.8K לקצת מעל ה4 לפי מה שאני יודע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
גיל מה שלומך,

אני מקווה שאתה זוכר את ההשמעה של הרכב שלי מאותו המפגש.

בעקרון הרעשים אצלי נובעים מהHU שהוא יחידת ראש הכי פשוטה שיש היום לקלריון להציע - כל לחיצת כפתור מוציא רעש - בכלל לא קשור לביט 1.

אין לי רעשים או שלפחות אני ממש לא מודע לזה.

מעולם לא נתקע מעולם לא קרס.

לדעתי הביט1 הוא אחד המוצרים המדהימים ביותר שיצאו בשוק הזה בעשור האחרון.

זוכר גם זוכר :-D

באמת נשמע מעולה , רק קצת הפחיד אותי קצת שראיתי ביוטיוב את הקטע הזה וגם קראתי בפורום מחו"ל (לא זוכר איזה ) על בחור שהיו לו רעשים ובעיות שגרמות להחלפת הפרוססור. ראיתי שכתוב איפה שהוא שגוף הפרוססור מפלסטיק דבר שגורם לחוסר סינון רעשים חיצוניים.

האם יש מישהו שיש לו רעשים כמו בסרטון ?

פורסם

החלטתי להתחיל את השדרוג ( האיטי ) מהפרוססור .

שאר הרכיבים ברמה בסיסית ,

רמקולים cerwin vega - vega2525

סאב וופר - cerwin vega - vmax

מגבר - infinity 754a

HU - blaupunkt mp47

פורסם

גיל,

אל תדאג לגבי הביט 1 - יש לו כאן בארץ אבא ואמא טובים מאוד שאני במקרה גם חבר של חבר של...

אם אתה תזדקק לעזרה וליעוץ אתה יכול להרגיש חופשי לפנות אלי.

נ.ב - שכחתי לציין שאחת המערכות ההכי טובות, למען האמת המערכת הכי טובה ששמעתי עד היום שייכת ללאון LEONM13 שהוא חבר של... :-P

המערכת שלו כולה מבוססת תסיסס ללא יוצא מן הכלל והמערכת - יוצאת מן הכלל.

אז כמו שאמרתי - אם אתה כן קונה את הביט 1 כאן בארץ ישירות מהיבואן - דאגות לא צריכות להיות לך.

אני מוכן לחתום על הכבוד שלי. (אבל לא על הכבד שלי :-P)

נ.ב שכחתי לענות לך על השאלה - לגבי הסיכוך רעשים זה בולשיט - כי גם פלסטיקים היום יכולים להיות עשויים מחומר אלקטרוסטטים או שזה אנטי-סטטים שמבודדים רעשים היטב.

ואני ממש לא יודע על מה מדובר.

Pioneer TS-X150

פורסם

האמת, במצבך הדבר האחרון שאתה צריך זה פרוססור.

תתחיל בקומפוננט, תמשיך במגבר ואחרי זה בHU.

במחיר העלות של הפרוססור אתה יכול לשדרג את המערכת שלך מקצה לקצה, והתוצאה תהיה הרבה יותר טובה גם אם תתקין כרגע H900+9990 של אלפיין.

עם הסט הזה והמגבר הנ"ל +הHU הזה, שום דבר טוב לא יצא מהפרוססור למעט רווח נאה למי שימכור לך את הפרוססור.

under construction..

פורסם
גיל,

המערכת שלו כולה מבוססת תסיסס ללא יוצא מן הכלל והמערכת - יוצאת מן הכלל.

תסיסס?

.

ואני מסכים עם ניר לגבי השדרוג, פרוססור כזה מתקדם עם רכיבים שלא ברמה שלו

פורסם

כן, אני חושב שהערתי את ההארה\הערה הזאת בזמן שישבתי ברכב של גיל ושמעתי את המערכת שלו.

אבל השיקולים שלו הם השיקולים שלו ואין שום דבר רע בפרוססור טוב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...