Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
המכונת תפירה חשמלית או מכנית?

אם מכנית והשולחן נראה בסדר, כך אותי בחשבון.

יש 2 מכונות, שתיהן בלי שולחן.

אין לי מושג במכונות, אבל שתי המכונות מתחברות לחשמל.

מוניטורים נמסרו.

בהמשך השבוע כנראה אעלה לפה עוד ועוד דברים, כל מה שלא ימסר עד יום ראשון הבא יזרק :?

תמונות של המכונות:

https://imgur.com/a/KcZRh9M

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

סתם שאלה - למה למסור בחינם, ולא לנסות למכור?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כי י לא מעט אנשים שבשביל 200 שקל לא שווה להם 4ת בלבול המוח ומעדיפים לעשות טוב למישהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למסירה ערמת קרטונים (ערמה רצינית). הם עם קילומטרז נמוך. עברו דירה אחת. למרחק של 300 מטר.

6 כסאות עץ מתקפלים + 2 כסאות פלסטיק וברזל מתקפלים. (הייתי שמח לקבל עבורם בקבוק בירה)

מסירה מירושלים.( מבשרת ציון.)

ניתן בתיאום מראש. (ובמידה ואני מגיע לאיזור המרכז.) לאסוף משם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מאז מחשב (נייח) ATX עומד סטנדרטי לגמרי בצבע שחור + שריטות + אבק + ספק תקין לגמרי ודיסק קשיח 500GB ישן כלשהו שחשוד כתקין. כבונוס, בתוך המארז אפשר למצוא לוח אם + מעבד (E7400) + 4 GB RAM שלא באמת עובדים, לא טרחתי להבין מי מהם הוא מקור הבעיה (אני מניח שמדובר בלוח אם), אבל אני יכול גם לפרק אותם החוצה ולמחזר בעצמי.

נמצא בת"א.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כיריים אינדוקציה תלת פאזיות סאוטר בנות 5. כל הלהבות פועלות, אם כי אחת לא נראית טוב אחרי שהונח עליה סיר ריק בזמן שפעלה.

בחיפה. בה"פ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה USB 2 או 3 ?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...