Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחר הכנסת המפתח באתר, מתברר כי המפתח הינו של WIN שהגיע עם המחשב ולא ניתן בעזרתו להוריד את הקובץ.

יש פתרונות אחרים (לחלופין דיסק של WIN7 PRO)?

אם כך המפתח החוקי שיש בידך לא יאפשר גם התקנה מדיסק התקנה שתשיג. זהו רישיון oem שנמכר בזול מאד ליצרני החומרה או משווקיה כדי לאפשר הפצת המחשבים עם מערכת ההפעלה חלונות ולצבור זליגה שלהם למערכות מבוססות לינוקס או פתרונות אחרים.

בדכ יש מחיצה על הדיסק המקורי ממנה אתה יכול לשחזר את גרסת מערכת ההפעלה שהייתה עליו.

אין פתרון חוקי קל אחר....

עד לפני שלושה חודשים יכולת לשדרג חינם לחלונות עשר...

האם הדיסק המקורי של המחשב תקין וזמין לך?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

היי אנשים,

אני מתחיל להתייאש, אנסה את מזלי כאן - אני מחפש Creepy Crawlers Oven (התנור הכייפי שהיינו יוצרים איתו חרקים לפני 16 שנה) שמתאים לארץ (באיביי נראה שהכל 110V). מה הסיכוי? אולי יש למישהו למכירה? או מכיר מישהו שמכיר מישהו?

תודה!

תומר.

פורסם
לאחר הכנסת המפתח באתר, מתברר כי המפתח הינו של WIN שהגיע עם המחשב ולא ניתן בעזרתו להוריד את הקובץ.

יש פתרונות אחרים (לחלופין דיסק של WIN7 PRO)?

שים לב. תוכל למצוא את כל המדיות האפשריות לפי קוד שקיים על המדבקה בפורמט: X1x-xxxxx

כלומר - קוד המדיה - בדרך כלל X17 או X18 לחלונות 7 וקוד הגירסה ב5 ספרות.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
היי אנשים,

אני מתחיל להתייאש, אנסה את מזלי כאן - אני מחפש Creepy Crawlers Oven (התנור הכייפי שהיינו יוצרים איתו חרקים לפני 16 שנה) שמתאים לארץ (באיביי נראה שהכל 110V). מה הסיכוי? אולי יש למישהו למכירה? או מכיר מישהו שמכיר מישהו?

תודה!

אתה צריך את זה לשימוש קבוע או משהו חד פעמי?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

למסירה מדיח כלים בוש ברוחב 60 ס"מ.

המדיח הינו אינטגרלי מלא.

קיימת קורוזיה על חלק מהפינים בסלסלת הכלים.

ממוקם בשוהם.

שי

20160926_213231.jpg20160926_213214.jpg20160926_213158.jpg

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

מחפש למסירה שאריות של מדבקת קרבון פייבר כול צבע לא חשוב.

צריך את זה להתנסות למישהו יש למסירה באזור המרכז?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
שאריות של מדבקת קרבון פייבר

מוזמן לבוא לקחת מנתניה. יש מספר חתיכות של קרבון שחור בחינם, ואם תרצה יש גם יריעה של קרבון לבן 3x1.5 מ' שאשמח למכור.

attachment.php?attachmentid=435416&d=1440789540

פורסם

הייתי שמח לקחת את הקרבון השחור לניסיון.

הבעיה לצערי שאני לא נייד כרגע ואני ולא נמצא בדרך כלל באזור נתניה יותר לכיון ת"א והמרכז.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

למסירה,

שידת טואלט ( אורך 80 גובה 75 עומק 40) + שתי שידות קטנות (אורך 48 גובה 41 עומק 35). במצב מצויין. לא שבורות, לא מפורקות. נמצאות ברמת השרון.

20161016_183229.jpg

20161016_183240.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...