Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי לאנסר 2005, 108 אלף ק"מ .

בנסיעה אני מרגיש שהאוטו כאילו תמיד מתנגד לנסיעה.

אני יכול לדמות את זה כאילו מישהו מושך את האוטו אחורה .

היום נסעתי בכביש 1 לירושליים האוטו בקושי הסכים לעלות על 70 אחרי מריבות ולפעמי עלייה ל4.5 ו 5 אלף סל"ד

איזה בדיקות טרום מוסך אני יכול לעשות כדי לקבל כיוון לגבי הבעייה?

שונא להגיע בור למוסך וליהיות בחסדו של המוסכניק.

תודה מראש,

אריאל

פורסם

בדקת הנד ברייק?

הרכב רועד במצב עמידה? איך מד הטורים מגיב בניוטראל יציב או לא?

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בדוק לחצי אוויר מתאימים בצמיגים

בדוק גלגל גלגל שלא תפוס ,על ידי הרמתו על גק וסיבובו באוויר

מתי לאחרונה החלפת מסנן אוויר ופלגים

תבדוק שחיישן הנקישות במנוע תקין[אם הוא תקול הוא יכול לגרום למנוע לעבוד באיחור הצתה מתמיד דבר שמסביר את התופעה הנל]

פורסם

תודה לשניכם,

אז תשובות ,

טיפול התבצע לא מזמן , בערך חודש, אבל לא היה שינוי מאז התופעה עוד מקודם

פילטר אוויר חדש.

לגבי הנדברייק איך בדיוק לבדוק? ניסיתי לשחק לתפוס ולשחרר .

המוסכניק אמר שאין סיכוי שנתפס ברייקס לפי זה שהיה לו קל להכניס את הבוכנה של הברקס פנימה

כשהחליף רפידות .

פלאגים אני חושב שעברו בערך 20 אלף ק"מ קרוב ל8 או 9 חודשים מאז החלפתם .

הרכב לא רועד בניוטרל הוא בערך על 600 סל"ד בסרק ודי יציב

רק אם יש מזגן מדי פעם מקפיץ אותו .

לגבי חיישן דפיקות במנוע איך אני בודק דבר כזה?

פורסם

תפרק פלג אחד ותקרא אותו,אם אתה לא יודע לעשות זאת,תלך למוסך ותבקש שיבדקו לך את הפלגים,ותבקש חוות דעת,

מסתובבים בשוק פלגים כביכול מתוצרת bosch ,שיש עליהם כיתוב -made in russia ,וגם על האריזה שלהם יש כיתוב בערבית,תוודא שפלגים אלו לא מורכבים אצלך.

פורסם

ייתכן שהגיר מחליק .

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אתה יכול לבדוק מפלס שמן גיר. עושים זאת בהנעה ב-P אם חסר בדוק בספר רכב איזה שמן גיר מתאים לרכבך או גש למוסך שלך. כמו כן בחן גם את צבע שמן הגיר אם הוא כהה שחור (סיים את חייו) אם הוא אדום פטל זה תקין.

• תוכן חדש...