Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול "15000" ב-1700 ש"ח,הגיוני??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם

לגולף שנת 99 ידנית מנוע 1600 צ'מפיון מוטורס הציעו את הסכום הנ"ל לדברים הבאים:

החלפת שמן מנוע,פילטר שמן,פילטר אוויר,פילטר מזגן ופילטר דלק.

כמו כן גם 4 מצתים,בורג לאגן שמן,תוסף לניקוי פיח,נוזל שמשות.

השאלות שלי הן כאלו:האם לטיפול הראשון לאחר קניית הרכב באמת עדיף ללכת למוסך הראשי של פולקסווגן בכדי שיחליפו לי לחלקים מקוריים? האם הסכום שהוצע לי הגיוני?

תודה על העזרה

פורסם

יקר מאוד אבל ככה זה במוסך מורשה.

אם אתה מעוניין בטיפול טוב יותר מהמורשה גש למוסך רון (רחוב המסגר תל אביב )

בהצלחה

פורסם

אין הצדקה לדעתי לגשת עם רכב כמו שלך, שאינו באחריות יצרן למוסך מורשה יבואן.

תבקש הצעת מחיר ממוסך רון, וכפי שצויין - גם מקצועי, גם משתמש בחלקים מקוריים, וגם מחיר יותר נוח.

alfa 156 2.5.

פורסם

המחיר לא הגיוני לדעתי , וזה לא מסובך לבצע טיפול כזה לבד , אם יש לך את הידע והכלים כמובן.

תנסה להשיג את החלקים לבד ואת העבודה תתן להם .

בדרך כלל לוקחים על העבודה לטיפול כזה בין 150ש"ח -250 ש"ח .

HONDA CIVIC LS

פורסם
אהלן לכולם

לגולף שנת 99 ידנית מנוע 1600 צ'מפיון מוטורס הציעו את הסכום הנ"ל לדברים הבאים:

החלפת שמן מנוע,פילטר שמן,פילטר אוויר,פילטר מזגן ופילטר דלק.

כמו כן גם 4 מצתים,בורג לאגן שמן,תוסף לניקוי פיח,נוזל שמשות.

השאלות שלי הן כאלו:האם לטיפול הראשון לאחר קניית הרכב באמת עדיף ללכת למוסך הראשי של פולקסווגן בכדי שיחליפו לי לחלקים מקוריים? האם הסכום שהוצע לי הגיוני?

תודה על העזרה

הכי חשוב בדוק מתי הוחלפה רצועת תיזמון ולא הקישקושים (תוסף לדלק,נוזל ניקוי שמשות את אלא תוכל לרכוש בעצמך ולבצע את העבודה).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...