Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה מוזרה,

החלפתי חוטי הצתה לפני כחודש+, ומלפניי שבועיים, לא יודע מתי זה קורה, ולאחר כמה זמן שהמנוע עובד והאם הבורות שיש בירושלים משפיעים על כך, חוט הצתה מספר 3,ורק הוא,פשוט משתחחר ויוצא מהמקום שלו.

כאשר המנוע חם,מאוד קשה לדחוף אותו בחזרה למקום,כאשר המנוע קר,הוא מתחבר ואף משמיע את הקליק הידוע.

החלפתי בין החוטים, ועדיין אזור מספר 3 בעייתי מאוד, יש רעש של קליק, הכבל מחובר,בנסיעה מכאן לשם הוא לא יוצא,אבל פתאום כן.שוב אני לא יכול להגיד מתי,לפעמים גם אחרי 20 קילומטר הוא יוצא ולפעמים אחרי 150 ק"מ הוא עדיין במקום.

מה הבעיה?

איך ניתן לקבע אותו בכדי שלא יברח מהמקום (אני מזהה מייד כאשר הוא משתחרר,כאשר מתחילים נסיעה המנוע רועד מעט)?

י

ש לי 4 חוטי הצתה ישנים,במידה והקילפס פגום לפי דעתכם,האם ניתן להחליף חוט הצתה אחד בישן?

תמונות מצורפות,תודה לעוזרים!!!

חוטי הצתה 001.jpg

חוטי הצתה 005.jpg

חוטי הצתה 007.jpg

חוטי הצתה 002.jpg

חוטי הצתה 004.jpg

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
הם חדשים צביקה,

אני לא מוציא 250$ על חוטים חדשים...

שלום רב !

צר לי אך התבלבלתי עם המשפט יש לי חוטי הצתה ישנים, שכתבת בסוף השרשור!

איני רואה מניעה להחליף את חוט ההצתה הבעייתי במשומש תקין בעל התנגדות מינימלית, אך בהמשך השרשור כתבת שהחלפת את החוט הבעייתי בחוט אחר מאותו סט חדש, והבעייה חזרה, מכאן אני מסיק שהבעייה לא בחוט אלא בפלג, לכן נסה להחליף את הפלג בלבד.

עריכה***

נסה לבצע גם מה שחברי יצחקי ,המליץ לך לעשות בתגובתו בהמשך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
תנסה להוריד את כל השמן

מחוט ההצתה

:shock:

בוצע,לא עזר עקב כך שיש חדירה של שמן,ממש לא מאסיבית מראש מנוע לאיזור הרינגים.ידוע,כבר 5 שנים כך...

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

א. תנסה להחליף את הסט באחריות . או לחיצה קלה על הקליפס שבחוט עם פלייר או החלפת בורג עליון של הפלג יכול להיות שהוא משופשף.

יום טוב יצחק

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

הדבקה לא תעבוד (צריך דבק שיהיה מוליך מעולה וגם עמיד בחום) , גם אם תמצא דבק שעונה על כל התנאים, פירוק של הדבקה עלול להוות בעייה בעתיד .

אתה יכול לנסות ללפף חוט נחושת סביב לקצה של הפלג כדי שהמחבר ישב בלחץ.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טופל.

יש טריק קטן שעליתי עליו,צריך לעשות סיבוב של 45 מעלות ואז זה נתפס יופי.

כבר שבוע שזה לא יוצא.

BMW E36 M40 year of 1992

• ספונסר פורום
פורסם

לרוב החוט קופץ החוצה כי יש בריחה של קומפרסיה מהפלג,זה קורה בדרך כלל בפלגים שפירקו והרכיבו מספר פעמים והאטימה של טבעת האטימה נפגמת,נסה להחליף את הפלג הנ"ל.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם

מחזק את אורן,התקלה אצלך כנראה הינה אטימת המצת על ראש המנוע

הדחיסה הבורחת מעיפה את החוט .

תנסה להחליף את המצת באחד חדש .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
מחזק את אורן,התקלה אצלך כנראה הינה אטימת המצת על ראש המנוע

הדחיסה הבורחת מעיפה את החוט .

תנסה להחליף את המצת באחד חדש .

רון, אורן, תודה על עזרתכם.

פשוט רצתי לאמר לכל מי שיתקל בעתיד בבעיה מסוג זה ברכב מסוג זה, שהצלחתי לסדר את הבעיה חוט ההצתה איננו יוצא מהמקום.כ מה שעשית היה לסובב את חוט ההצתה כאשר הוא מחובר לפלג ולסובב אותו מעט משהו כמו 45 מעלות, אז ה"נעילה" של חוט ההצתה טובה מאוד והוא לא משתחרר.

לגבי להחליף פלאג,אולי יעזור.אבל כאן המקום לאמר כי קניתי לפני שלושה חודשים +- 4 פלאגים של בוש 4 ראשים,ורק שהחלפתי את חוטי ההצתה פלאג 3 החליט לברוח.

כנראה שלא הרכבתי נכון את חוט ההצתה.

העיקר שטופל וסודר.

תודה לכולם על העזרה.

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...