Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאוד מתקשה למצוא לאנטיס 01-03

wizz95
שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ייעוץ. מתקשה בטרוף למצוא לאנטיס 2001 - 2003 GLX בעיקר באזור המרכז, אני הרצלייני ופחות רוצה להגיע לחיפה י"ם או ב"ש

יש למישהו רעיונות איפה לחפש מעבר ליד 2???

תודה וחג שמח

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני כבר שבועיים בלוחות בחיפוש אחרי מאזדה 323 2001.

המון המון מסוחרים ומליסינג, רק סבלנות.

בהצלחה!

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה ברכבים האלו היא, שרכב מבעלות פרטית (לא ליסינג) במצב טוב לא מגיע כמעט לפרסום בעיתון או באתרים, מספיקה מודעה על הרכב והוא נמכר בקלות. לכן, בנוסף לחיפוש באתרים אני הייתי מציע רעיון , שכבר ראיתי כאן בעבר - להשאיר פתקים על רכבים שנראים לך ולברר אם יש כוונה לבעלים למכור אותם.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5577 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...