Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע סוף סוף התנתקתי מ-HOT לאחר מאבקים קשים.

על איזה ממיר אתם ממליצים KONKA או APEX ?

חשוב לי - איכות קליטה\תמונה ומעבר מהיר

בין הערוצים.

תודה,

ליאור

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

מילא למה התנתקת, שבוע זה הרבה ? ספר לי איך הצלחת ? אני לא שמעתי על מישהו שהצליח בפחות מחודש ושהחיובים לא הופיעו לו גם אחרי חודשיים ורק בצעקות איימים הצליח להפסיק את זה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

^

הזכרת לי את הפרק האחרון מהסדרה רמזור איך חפר ניסה להתנתק מהכבלים.אבל הם עשו כל מאמץ כדי להשאיר אותו אפילו שיכנעו את גיא פינס להתקשר אליו :-D

פורסם

מעבר מהיר בין ערוצים?

יש שם איזה שלושה ערוצים, לאן יש לך למהר? :)

אגב, זה נכון שהם דוחפים חבילה בסיסית ב160 ש"ח למתנתקים?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתמול ב"לילה כלכלי" השמיעו שיחה בין נציגת שירות למישהו (תחקירן?) שאמר שהוא מעונין להתנתק ולחבר את ה-DTT. וכן - הוצעה לו חבילת בסיס ב-160 ש"ח.

פורסם

גם אני התנתקתי מהוט, בעיקר בגלל שאני משלם על מלא ערוצים שאני לא צופה בהם, ואת רוב הסדרות שאני כן צופה בהן אני מוריד מהאינטרנט.

עשיתי בדיקה קצרה באינטרנט ואצל חברים. המסקנה שלי הייתה שקונקה עדיף, ושאין צורך בקונקה עם HDMI.

זה הדגם שיש לי, וכאן הוא מופיע במחיר הזול ביותר שמצאתי:

http://www.thm.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=185#moreDetails

ואני לא עובד אצל הספק מהלינק...

כאן יש פירוט של הפונקציות של המכשיר:

http://www.hometheater.co.il/article01566.%D7%9E%D7%9E%D7%99%D7%A8-DTT-%D7%A9%D7%9C-KONKA-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-980

העניין הבעייתי היחידי הוא שצריך לבדוק אם יש קליטה טובה באזור שלך.

כאן אנשים מדווחים על איכות הקליטה באזור שלהם:

http://memirim.co.il/dtt-receiving-levels

דרך אגב, כשמעבירים ערוצים יש השהייה קלה, אבל צריך להתרגל לזה, וזה לא קשה כי אין יותר מידי ערוצים לזפזפ בכל מקרה...

מקווה שעזרתי,

רועי

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
למה התנתקת?

למה לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם אני בתהליך התנתקות , התחלתי היום בוא נראה מתי זה ייגמר.

נציין שביום שבת ה10/10/2009 מסתיימת לי היתחייבות אחרי 3 שנים!

עכשיו אני ביקשתי שבסוף ההיתחייבות ב10/10 ינתקו אותי לא מוכן לשלם אחר כך , אז הם אמרו שנציג יחזור אלייך!

השאלה איך משפטית אם הם לא ינתקו וימשיכו לסחוב אני יכול לטפל בזה כי אני כבר לא יהיה מחוייב לכלום!

:roll:

פורסם
מילא למה התנתקת, שבוע זה הרבה ? ספר לי איך הצלחת ? אני לא שמעתי על מישהו שהצליח בפחות מחודש ושהחיובים לא הופיעו לו גם אחרי חודשיים ורק בצעקות איימים הצליח להפסיק את זה.

ביטלתי להם את הוראת הקבע :-D

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אפשר פירוט על הממירים המדוברים? מה הם מציעים מבחינת ערוצים, האם מסובכים להתקנה, ובכלל מה עומד מאחורי זה כי בזמן האחרון התחלתי לראות יותר ויותר מהדבר הזה בחנויות.

פורסם

אכן כן.

חמישה ימים ושני טלפונים מצידי והופס - אין הוט. עם זאת נראה מה יופיע על התדפיס של הויזה החודש :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני השבוע התחייבתי לשנה נוספת(אחרי שנה) אצל הוט, שלעומת ה-3 שנים שהם דרשו להתחייבות זה עוד בסדר.

המסלול שלי הוא סטודנטים והוא כבר כולל לי גם את האינטרנט וגם את הקו הביתי (שהחברה מתעקשת להשאיר), ככה שאני לא רואה אופצייה נורמלית אחרת.

• תוכן חדש...