Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 90K

123 boom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב לי ולמישפחתי (זוג+1) רכב משפחתי אבל ספורטיבי אם פינוקים (מושבי עור,בקרת אקלים, סאנרוף וכמובן מנוע חזק) כמו אקורד type-r .

תקציב 90K.

פורסם
כן,אבל אני רוצה משהו כמו הונדה, מיצובישי,במוו.

סליחה, אבל להשוות בומר עם הונדה ומיצובישי זה לא במקום. מעבר כמובן לכך שאפילו להונדה לג'נד יש הנעה קדמית ולבומרים אחורית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
סליחה, אבל להשוות בומר עם הונדה ומיצובישי זה לא במקום. מעבר כמובן לכך שאפילו להונדה לג'נד יש הנעה קדמית ולבומרים אחורית.

אני לא השוותי בינהן אני רק אמרתי שאני רוצה הונדה סיוויק type-r או סיוויק tyep-r במוו 320 ידנית 2003

פורסם

האלפא 156 מהנה מאוד לנהיגה,ספורטיבית,בעלת אבזור רב ועשיר.

תוכל למצוא שנתון גבוהה יותר בתקציבך.

2004-2005 ייכנסו וייתנו לך תמורה מאוד גבוהה לכספך.

פורסם
האלפא 156 מהנה מאוד לנהיגה,ספורטיבית,בעלת אבזור רב ועשיר.

תוכל למצוא שנתון גבוהה יותר בתקציבך.

2004-2005 ייכנסו וייתנו לך תמורה מאוד גבוהה לכספך.

אחי שום אלפא ושום בטיח אלפא תוך שנה שנתיים מתחילה עם בעיות חשמל ומה לא... ושלא נדבר על צריכת הדלק שלה והירידה במחירון

תקשיב לי קח לך bmw סידרה 3 שנת 2003 2004 תיכנס לך בתקציב רכב אמין שומר על הערך מפנק חזק אין מה להשוות לרכב גרמני יימח שמם הם יודעים לייצר רכבים טובים...

אתה יכול לחפש גם מרצדס שנת 2002 2001 c אל תשלול ביטוח לא כזה יקר וזה אחלה רכב שבעולם...

פורסם
אחי שום אלפא ושום בטיח אלפא תוך שנה שנתיים מתחילה עם בעיות חשמל ומה לא... ושלא נדבר על צריכת הדלק שלה והירידה במחירון

תקשיב לי קח לך bmw סידרה 3 שנת 2003 2004 תיכנס לך בתקציב רכב אמין שומר על הערך מפנק חזק אין מה להשוות לרכב גרמני יימח שמם הם יודעים לייצר רכבים טובים...

אתה יכול לחפש גם מרצדס שנת 2002 2001 c אל תשלול ביטוח לא כזה יקר וזה אחלה רכב שבעולם...

הייתי חייב לצטט את ההודעה- מצטער.

איתי- טוב תעשה אם לא תכתוב את מה שעובר לך בראש באותו רגע אלא תעצור ותחשוב לפני שאתה שופך (עיצה לחיים).

האלפא מבוקשת מאוד בשוק המשומשות וירידת הערך שלה (אחוזית) קטנה מזו של הגרמניות הנ"ל. היא בהחלט תענה על צרכי פותח השרשור ושווה בדיקה מעמיקה.

אחזקתה לבטח ולבטח תהיה זולה יותר מאשר מרצדס "מבוגרת" ממנה ב4 שנים.

עוד באות בחשבון- לאון טורבו 06 /07, אוקטביה VRS 06, אאודי A4 04, וולוו S40/60

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ל-itayhengel כמה בדיוק דקות/שניות יש לך ניסיון עם ה-156 של הסבתא של הדודה של השכן של ההורים שלה?

בעיות חשמל אחרי שנה שנתיים,צריכת דלק גבוהה-מאיפה בדיוק אתה מביא את זה?

תעשה טובה ותתן למישהו אחר שיש לו ניסיון רב עם הרכב או שהיה בבעלותו להגיב בנוגע לרכב.

turboy

פורסם

בווקשה (השגיאה במקור)

"לא מצאתי" ?!

עבר רק יום אחד, אולי יקחו מס' שבועות עד שתמצא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הבחור נהנה להסתלבט עלינו, סטייל דויד בטוקבקים בYNET

פעם הוא עילג ולא מבין כלום ופעם מומחה שמתנסח בבהירות, משועמם.

STI 2004

• תוכן חדש...