Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קטלוגים של מכוניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו אולי מכירים אתרים שאתה יכול לקבל דרכם קטלוגים של שיפורים ששולחים לבית בחינם

מי שיודע איפה יש את זה שיפרסם בבקשה

פורסם
אומנם הקטלוגים לא עולים כסף אבל המשלוח כן אז זה לא "חינם חינם"

תנסה כאן

http://www.summitracing.com

הזמנתי. נראה אם זה יגיע.

מה הסיכוי ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא מצאתי בהרשמה שום זכר לפרטי כרטיס אשראי או גוביינא.

בכל אופן, נחכה. לא נפסיד כלום.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זה חינם, גם המשלוח חינם

הזמנתי את זה לפני כמה חודשים וזה הגיע ולא הייתה שום הזכרה לתשלום כלשהוא

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

פורסם
אומנם הקטלוגים לא עולים כסף אבל המשלוח כן אז זה לא "חינם חינם"

תנסה כאן

http://www.summitracing.com

הזמנתי. נראה אם זה יגיע.

מה הסיכוי ?

שמוליק

וזה חינם חינם?

או שזה יגיע כגובינה? :?

זה חינם חינם במלוא מובן המילה מגיע עד הדואר של הבית ( כדאי לבדוק את הדואר טוב טוב אחרי שבועיים או חודש להתחיל לבדוק דואר מידי יום כדי שחוברות אלה לא יגיעו לידיים אחרות.. :evil: ) זה חוברת שמודפסת פעם בחודשיים ינואר\פברואר והלאה... תזמינו את 3 החוברות בהחלט שווה פירוט על החוברות

1. חוברת שיפורים למכוניות פרטיות (קיטים , מנוע , וכו...)

2.חוברת שיפורים לג'יפים וכל מה שקשור אליהם

3.חוברת עבה מאוד שעוסקות בשיפורים למירוצי דראג (אבל לא רק....)

בקיצור אני ממליץ מאוד להזמין זה חינם חינם וכמו שאמרתי אחיר חודש להתחיל לבדוק תיבות דואר כי החוברות האלה (במיוחד העבה שמגיעה בשקית שקופה) קורצות לשכנים שלכם

פורסם

רק קחו בחשבון, שהקטלוגים האלו הם מוצר שיווקי שעולה לחברות כסף, ולא מטרה להתעלקות סתם. אם אתם רוצים להיות אספנים - תאספו ג'וקים, ואתם מוזמנים להתחיל מארונות המטבח שלי. את רוב המידע על מוצרים תוכלו לאסוף מהאינטרנט גם בלי לבזבז סתם את כספן של החברות האלו.

אני ביקשתי בעבר קטלוג כזה מחברה בריטית שהתעניינתי ברצינות במוצריה, ואכן עשיתי הזמנה של 2500 ש"ח ממנה (כולל מיסים ונאחסים למיניהם). הם אכן ממשיכים לשלוח לי את הקטלוג בכל פעם שהוא מתעדכן, ושני הצדדים נהנים מכך.

אם הם היו סובלים ממתקפה של דורשי קטלוגים מישראל, ולא רואים מי יודע מה תנועת רוכשים, הם היו מפסיקים לשלוח קטלוגים לישראל. ובצדק.

אני יודע שזה מה זה מאאאאגניב להחזיק קטלוגים של חברות שיפורים, אבל אני מבקש בכל לשון של בקשה שלא תוציאו לקהילת חובבי הרכב הישראלית שם של לא רציניים בקרב החברות המעניינות בחול.

במידה וכולכם אכן מתעניינים בכנות במוצרי החברות הנ"ל ושוקלים רכישה שלהם, אני מתנצל על הרמיזות על חוסר רצינות שפיזרתי פה. אבל אם לא כך הדבר, קחו בחשבון שזו נצלנות.

פורסם

אני לא בדיוק חושב שזה נצלנות.

הרי החברה לא עושה זאת בגלל שנחמד לה אלא בגלל שהיא רוצה שאנשים יקנו ממנה אז

עכשיו נגיד והחוברת היתה עם כסף אז הם היו מאבדים הרבה לקוחות פוטנציאליים וזה בכלל

לא מחייב שאותו אחד יקנה מהם והחברה יודעת את זה .

מה שהיא כן מרוויחה פה זה פירסום ואפילו אם רק חצי מהאנשים מכל העולם שביקשו את

החוברת והזמינו בגללה אז זאת הצלחה כבירה ביותר .

כל חברה יודעת שבשביל לזכות בלקוחות אתה צריך לפתות אותם בצורה מסויימת וזאת

הצורה שלהם , הרי יכול להיות מצב שאנשים יזמינו את החוברת רק בשביל לראות מה יש להם

ואחרי כמה זמן פתאום הוא קנה רכב או החליט לשפר את הרכב הקיים והוא נזכר שיש לו

חוברת של חברה X אז יש מצב שהוא יזמין ממנה , ובכך יפתח ערוץ תקשורת בין החברה

ללקוח שבגלל שהוא סתם רצה להסתכל בסוף קנה ומכאן ולהזמנת חלקים נוספים הדרך קצרה

אז לסיכום : אל תדאג החברה מרוויחה מזה והיא יודעת שחלק מהאנשים סתם רוצים כדי לעיין.

• תוכן חדש...