Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט, או 6x9?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

אני בשלבי קניית ובחירת מערכת, לקורולה 99' שלי.

כמו שחלקכם יודעים הרכב מגיע עם זוג רמקולים קדמיים בלבד, לכן יש לי התלבטות.

האם עדיף להשאיר את זוג הרקמולים הקדמיים(קומפוננט VTREK) לא מוגברים, ולחבר 6x9 במגש האחורי ולהגביר אותם, או שמא לקנות קומפוננט איכותי ולהגביר אותו?

מדובר על תקציב של כ-500 שקל.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

תקנה קומפוננט מורל פולס/טמפו ותחבר אותם לרדיו דיסק, התוצאה הכי טובה לטעמי

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

למה? ענה לך הבחור במדויק.

הוא אמר לך - לך על קומפוננטים 6.5 אינטש מקדימה ותחבר אותם לרדיו דיסק. כלומר - אל תגביר אותם אפילו.

פורסם

הבנתי, תודה. :)

אני רואה שההמלצות בפורום בתקציה הזה הן למורל פולס\טמפו. האם הצליל שלהם מתאים לשמיעה מוזיקה שחורה ומוזיקת מודעונים, או שמא יש משהו שיתאים יותר, כמו הJBL GTO?

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

פורסם

בתקציב של 500 ש"ח?

יכול להיות שה-JBL יתאימו לך יותר מכוון שמורל יותר רכים, אבל זה עניין של טעם.

יש כאלה שלא אוהבים את ה-JBL מכוון שהם טוענים שהטויטר שלו צורח.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לחבר שלי מותקנים הJBL באוטו ודווקא התחברתי אליהם, יש פה מישהו שמגיע מחר למפגש ויש לו באוטו מורל לשם השוואה?

• תוכן חדש...