Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי אתר בשפה האנגלית ,שיש בו חומר טוב , לגבי תיקון ואחזקת רכבים.

1-לכנס לכתובת הזו :http://tinyurl.com/la8fm6

2-מכניסים את הקוד הזה : {{ 23043002846064 }} ((העתק הדבק))

3-בוחרים את השנתון של הרכב המבוקש.

4-בוחרים את הייצרן.

5-בוחרים בדגם.

6-אחרי זה נכנסים בצד שמאל לכל מיני אפשריות ותיוגים שקשורים לאחזקה ולטיפול ברכב.

בברכה

שוקי,

HONDA CIVIC LS

פורסם

ראשית כל הכבוד על השיתוף.

אני יכול לומר שהצצתי ברפרוף על סרטוטי החשמל של מאזדה שלוש ורובם מתייחסים לדגמים אשר לא קיימים בארץ כלל.

אז זה חומר חשוב אבל אם לוקחים משם מידע קחו אותו בערבון מוגבל.

ושוב תודה וכבוד על הקישור.:lol:

פורסם

תודה רבה!

בדיוק היום חיפשתי שרטוט חשמלי של מערכת ניהול מנוע של טויוטה פריוויה 1993 מנוע 2.4.

באתר הזה יש דברים טובים!!!

יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

תודה לכם ,

אני נעזרתי רבות בפורום הזה , ואני מחזיר חלק צנוע ממה שאני יכול לתרום לפורום הזה.

HONDA CIVIC LS

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

יש לי תוספת אקטואלית לעניין זה (אגב, מסתבר שהקוד, שהוא בעצם Borrower ID, מסתובב בעולם הפורומים כבר כמה שנים):

מאחר ובמערכת של ARRC לא ניתנת אפשרות לשמור את התוכן למחשב, ולהדפיס כל דף בנפרד למדפסת PDF וירטואלית זו גם לא עבודה פשוטה, כתבתי תוכנה קטנה שמתחברת ל-ARRC, מעתיקה את הטקסט, התמונות והתרשימים ובנוסף גם מבטלת כל מיני הגנות דביליות כמו חוסר יכולת לסמן טקסט או ללחוץ לחצן ימני בעכבר. בסופו של דבר הקבצים מועתקים בהתאם להיררכיה על השרת והסדר הטוב נשמר, רק שחסר התפריט בצד. כל התרשימים והתמונות מועתקים גם בגרסתם המוגדלת.

ההודעה המקורית שלי כאן: http://subarujusty.proboards.com/index.cgi?action=display&board=justylinks&thread=2404&page=1

ניתן להוריד את התוכנה שכתבתי + קוד מקור מהשרת שלי: http://deshalit.com/temp/arrc.zip

זמן הורדה לספר טיפולים הוא בין 30 דק' לשעה. התוכנה רצה על הדפים לפי הסדר, אם היא נתקעת (כי קובץ לא זמין) פשוט מקדמים אותה ידנית והיא תמשיך לעקוב. בסוף מקבלים את כל הספר על המחשב כקבצי HTML, אפשר בקלות להמירו ל-PDF, להדפיס וכו'.

כמובן שבעלי רקע בתוכנה מוזמנים לשנות ולשפר... קוד פתוח - C#.NET 2005

אשמח לענות לשאלות,

מקווה שהתוכנה תועיל פה למישהו,

עומר

פורסם

תודה על שיתוף המידע.

המידע באתר מתייחס ברובו לרכבים שלא נמכרו בארץ המידע דל ולא מקיף.

הסכימות החשמליות עבור גולף דור 5 שנת 2006 בכלל לא קשורות לרכב הזה.

כבדו וחשדו.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מאמין שזה יעזור מאוד

רק, היכן התוכנה?

איך אתה מפעיל אותה?

הקובץ מכיל רק קבצי מקור...

בברכה

למכירה מאוורר חשמלי לרדיאטור פיאט (מנוע GATE)

===========================

רוצה להצחיק את הקב"ה? תכנן את היום שלך...

פורסם

פששש תודה על האתר!

הסתכלתי על המסמכים של ב.מ.וו 2007 ובהחלט יש שם מידע מועיל, כמו הוראות טכניות לבעיות נפוצות שפורסמו במהלך שהשנים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
שלום לכולם,

ההודעה המקורית שלי כאן: http://subarujusty.proboards.com/index.cgi?action=display&board=justylinks&thread=2404&page=1

ניתן להוריד את התוכנה שכתבתי + קוד מקור מהשרת שלי: http://deshalit.com/temp/arrc.zip

זמן הורדה לספר טיפולים הוא בין 30 דק' לשעה. התוכנה רצה על הדפים לפי הסדר, אם היא נתקעת (כי קובץ לא זמין) פשוט מקדמים אותה ידנית והיא תמשיך לעקוב. בסוף מקבלים את כל הספר על המחשב כקבצי HTML, אפשר בקלות להמירו ל-PDF, להדפיס וכו'.

עומר

תודה על התוכנה, מאד מענינת, למרות שלא עזרה לי .

מסיבה כלשהי היא עצרה אחרי כל נושא, והייתי חייב לעבור ידנית לנושא הבא.

אני השתמשתי בסוף בתוכנה חופשית שנקראת WinHTTRack אתה מזין לה את הכתובת הראשית של המידע, והיא מורידה את כולו. אני מניח שהיא פועלת בצורה דומה למה שאתה כתבת ...

בכל אופן המון תודע על התוכנה המענינת

פורסם

איך בבקשה מפעילים את התוכנה?

בברכה

למכירה מאוורר חשמלי לרדיאטור פיאט (מנוע GATE)

רוצה להצחיק את הקב"ה? תכנן את היום שלך...

פורסם

תודה על התגובות,

באמת חלק מהמידע לא רלוונטי לרכבים בארץ, אני גם שמתי לב לכמה אי-דיוקים שנפלו שם. לדעתי רוב הספרים שם הם בעצם מניואלים של צ'ילטון.

העדפתי לכתוב את התוכנה (עניין של שעתיים בערך) ולא להשתמש ב-HTTRACK ותוכנות דומות. מי שיסתכל בקוד המקור ישים לב שהשתמשתי בכמה ביטויים רגולרים כדי לסנן קטעי סקריפט ושאר הגנות שהיו בדפים המקורייים, ואני מאמין שהתוצאה טובה יותר בסופו של דבר.

צירפתי לתוכנה קובץ ReadMe קצר - בעיקרון מה שצריך זה להכניס את הכתובת של הדף הראשון במניואל (הדף שיש לו רק חץ קדימה...) ומשם התוכנה תמשיך לבד. בתיקיית התוכנה מצורף גם קובץ הרצה (ולא רק קבצי מקור) בתיקיית /bin/debug.

שכלול קטן יהיה אפשרות לשמור גם את התפריט המקורי בצד או לבנות תפריט חדש עם לינקים + אפשרות להמיר ל-PDF. לצערי אין לי כרגע זמן להתעסק עם זה.

איך למצוא את הדף הראשון? פשוט מאוד: מחפשים את הדף הראשון בתפריט בצד, לוחצים כפתור ימני ואז בוחרים Open in New Tab או Open in New Window או משהו כזה... ככה מקבלים את הדף עצמו ואת הכתובת הזו מעתיקים לתוכנה. אפשר גם לעשות Copy Link Location.

אם מישהו מסתבך עם זה אני אשמח לעזור - שלחו לי מודל רכב מבוקש ואני אשלח לכם לינק.

• תוכן חדש...