Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף ג'נרישן 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין בגולף ג'נרישן 2001

עכשיו אמרו לי שהרכב הזה אוטומט עם מנוע 1600 זה עגלה. וחייב ללכת על ה-2000

הבעיה שאין לי כסף למנוע 2000.

השאלה שלי היא ככה, אני נהג חדש בן 17 ואני לא רואה את עצמי נוסע מחוץ לעיר, אני מדבר על נסיעה לבית ספר כל יום (זה ממש קרוב לבית שלי) והשאר זה נסיעות לא כל כך רצינית בתוך העיר.

האם אני ממש יסבול עם המנוע 1600? או שלנסיעות כאלה אין טעם למנוע 2000

תודה רבה

פורסם

תחפש אחת שנראית לך ראויה למכירה,תיסע לאדם שמוכר ,תבדוק,תנהג בעצמך על הרכב(תרגיש אותו לבד) ואז תחליט בעצמך ולא על סמך שמועות ,אם הרכב "עגלה" או לא.

לדעתי האישית,הרכב יספיק לך מעל ומעבר לפי הצרכים שרשמת.

פורסם

אתה לא תסבול והכל יהיה בסדר.

כל הדיבורים האלו הם בעיקר מונחים של ילדים בני 17.

ה-1.6 עושה את העבודה. זה לא רכב מירוץ אבל בנסיעה מנהלתית בעיר ומחוצה לה הוא מסתדר יופי טופי.

פורסם

הוא לא כזה עגלה,כי אם זוכרים שמדובר פה במשפחית ולא ברכב ספורטיבי,אז בעצם היא נוסעת די דומה לכל שאר בקטגוריה שלה.

ולא,אתה לא באמת חייב 2.0...גם עם 1.6 אתה תהנה מהרכב מהאבזור ומהסטייל.פשוט לא תהיה טייס איתו,זה הכל.

V5

פורסם

החיים שלך דבש תאמין לי:-)

קונים לך רכב לכבוד הרישיון ואתה בוכה שהוא יהיה עגלה?

אני אומר תודה שאני מקבל את הרכב לסופי שבוע:lol:

ואני יותר גדול ממך עוד מעט בשנתיים

תמיר.

פורסם
ממש לא עגלה.

אם אתה זקוק לרכב בעיר בלבד (או ברוב המקרים) - לא עדיף אולי לקנות רכב עם מנוע קטן יותר ?

(פולו 1.4, איביזה 1.4 למשל...)

הפולו פשוט לא עושה לי את זה, ואני ממש רוצה איביזה, אבל לא הצלחתי למצוא אחת אוטומטית במצב טוב (גם ככה המבחר מצומצם, ואני עוד נעול על רכב עם סאן רוף, זאת ההפרעה שלי :/)

יש לך אולי עוד הצעות? ובקשר לגולף, לדעתך כדי לרדת ממנה? אתה יודע אולי מה הצריכת דלק שלה?

פורסם

אני חשבתי שאתה כבר לקראת רכישה.

אם בכל זאת יש לך מבחר מכוניות בפוטנציאל קניה,אני גם הייתי ממליץ לך להתחיל להשתפשף על רכב קטן יותר בהתחלה,היום המבחר הוא עצום ,רק צריך טיפה סבלנות על מנת למצוא רכב במצב טוב.

פורסם

אם אתה רוצה לרדת מהגולף ונעול על רכב עם סאנרוף,אני חושב שכדאי ללכת על 206.

קיימות הרבה עם סאנרופים והרבה יותר קל למצוא 206 טובה ושמורה מאשר איביזה.

V5

פורסם

פשוט אבא שלי דיבר עם מוסכניק והוא אמר לו שיש המון בעיות עם הפיג'ו, במיוחד עם ה-206

כמובן שזה הכללה טיפשית כמו כל המרוקאים עצבנים,כל הרוסיות זונות וכו', אבל עדין אני מאמין שהוא יודע על מה הוא מדבר, בנוסף קראתי די הרבה על הרכב הזה בפורום ושמעתי עליו לא מעט תגובות לא טובות

פורסם
הפולו פשוט לא עושה לי את זה, ואני ממש רוצה איביזה, אבל לא הצלחתי למצוא אחת אוטומטית במצב טוב (גם ככה המבחר מצומצם, ואני עוד נעול על רכב עם סאן רוף, זאת ההפרעה שלי :/)

יש לך אולי עוד הצעות? ובקשר לגולף, לדעתך כדי לרדת ממנה? אתה יודע אולי מה הצריכת דלק שלה?

גולף 1.6 אוט', תעשה לך בעיר 1:7 עד 1:8 לא יותר טוב (אם הרגל שלך כבדה על הגז - גם יותר גרוע מ-1:7).

בקשר לחלופות נוספות - אולי סקודה פאביה 1.4 (הדגם עם ה-100 כ"ס) ?

מהו התקציב שלך?

alfa 156 2.5.

פורסם

*סליחה על הדאבל

מצאתי גולף אחת בעיר שלי, מה שיהיה יותר נוח.

אבל זה מנוע 2000, אפשר לדעת מה הצריכת דלק של מנוע 2000 לעומת ה-1600 (גולף אוטומט)

פורסם

אחלה רכב גולף לי יש מנוע 1.6 ואין לי בעיות איתה נוסעה טוב עם מזגן אני לא צריך יותר מזה

אישית אני ממליץ לך להתחלה מנוע 1.6 ואחרי זה תעלה דרגה אני התחלתי עם סיאט איביזה שנת 96 1.6 ועכשיו שנתיים כבר יש לי את הגולף 2004 ....

מה שכן תעשה לה בדיקה לפני קניה ואם צריך כנס לרשת צימפיון ותבדוק טיפולים ...

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

• תוכן חדש...