Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף ג'נרישן 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עגלה,?ממש לא,רכב שיספיק לכל הצרכים שלך ולכל בנאדם נורמלי,וחוץ מזה גרסת ה2000 זה לא כזה הבדל ולא ממש שווה,רק הבדל של 15 כ"ס.מנוע ה2000בכללי מיושן.

פורסם

הייתי ממליץ לך להתחיל לחפש ביד2, למצוא אקזמפלר שמור מבין המכוניות שהוזכרו קודם וללכת עליו.

לא בהכרח כל מה שתחליט יהיה קיים למכירה..

בהצלחה בחיפושים.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

אני פשוט לא יודע מה הממוצע של הק''מ והידיים אז אין לי מושג איך להגדיר רכב במצב לא רע

אפשר לדעת מה נחשב מצב טוב לרכב משנת 2001? גם בקשר לק''מ וגם ידיים

תודה

פורסם

מצב טוב - זה דבר יחסי.

יש רכבים שעברו יותר מ-100000 ק"מ וטופלו כהלכה, ויש שעברו 60000 ק"מ ונראים כמו הצרות שלנו.

חשוב מאוד לכן, לבדוק הסטוריית טיפולים (גם ע"מ לאמת קילומטראז').

לדעתי (ולפי מה שהבנתי ממך בה"פ) - לך על האקזמפלר השמור והמטופל ביותר שתמצא, 1600/2000 אם אתה נעול על גולף.

(אני קצת מפונק, כי לפני 3 חודשים מכרתי אחת כזו, עם 54000 ק"מ, אני הייתי הבעלים הראשונים, והרכב היה מטופל בזמן + חשבוניות, במוסכים "טובים" , כך שהייתי אומר לך: יד - עד יד שניה, ועד 90000 ק"מ. אבל זה רק אני).

אם תמצא רכב עם נתונים יותר טובים - מוצדק לשלם קצת יותר.

alfa 156 2.5.

פורסם

היתה לי בורה שנת 2001 עם מנוע 1.6 ליטר אשר עשה יופי של עבודה. אומנם אין מדובר ברכב מירוץ והמנוע הנ"ל חלש באופן מוחשי מהמנוע 2 ליטר (היתה לי במשך 4 חודשים עד שנגנבה), אך הוא מספיק גם לעליות של ירושלים. לפחות בקטע הזה אתה יכול להיות רגוע.

פורסם

הייתי בדיוק בהתלבטות שלך... הגולף סתם יקרה ובטח שבמנוע ה-1.6 אוטומט אתה לא תקבל את הכח והפוזה שאתה מחפש (ותגיד מה שתגיד זה מה שאתה מחפש)

אמרת שהפולו לא עושה לך את זה, בדוק את עיניין הפולו 16V

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

פולו 16V כבר מרגישה מכונית מיושנת.

יש הבדל ענק בינה לבין הגולף במקדם איכות ופוזה.

הפולו כבר נמצאת באותו מקום של ה-106 והקליאו RSI, מכוניות של פעם. אי אפשר להשוות את זה לגולף 4 שלמרות שהיא לא חדשה עדיין יש עליה עוד קצת סטייל.

פורסם

לא פולו יקח עוד הרבה זמן לרדת למדרגה של 106 וRSI

זה פשע לכתוב את השתי המכוניות האלה באותו משפט

ראה בחתימה איזה 16V היתה לי , הכי יפה ושמורה בארץ

קליאו RSI...

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם
וחוץ מזה גרסת ה2000 זה לא כזה הבדל ולא ממש שווה,רק הבדל של 15 כ"ס.מנוע ה2000בכללי מיושן.

אה, וזה כי מנוע ה-1.6 היה כבר בתקופתו שיא הטכנולוגיה העדכנית, נכון?

חוץ מזה, זה נכון שהפרש בינהם מסתכם בסה"כ ב-15 כ"ס, אבל מה לגבי המומנט העדיף? ומה לגבי בקרת היציבות, שהגיעה רק במנועי ה-2000?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...