Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז שבוע הבא הולכים לקנות לאלמרה שלנו צמיגים חדשים

קנינו אותה עם רביעיית אליאנס פשוט מזוויעה (ארשום את הדגם מחר) ואחרי המון שיכנועים כושלים, אתמול סוף סוף נכנע אבא שלי אחרי שהתחילו גשמים והרכב נוסע כאילו על ארבעה גושי חמאה.

המידה היא 185/65/15 והתקציב אני מאמין יהיה בסביבות 1200 ש"ח

היו לנו בקסארה לפני שמכרנו אותה זוג של פירלי P400 אבל בגלל שמכרנו אותה ממש מהר לא יצא לי באמת להתרשם מהם

ועוד לפני זה SP SPORT כלשהו של דנלופ שהיה דווקא סביר ולא היו לי תלונות אליו מעולם.

הדרישות הן אחיזה גבוהה כמה שיותר (גם ככה האלמרה לא מתנהגת משהו בכלל, לפחות שיהיה משהו אחד שיחזיק אותה מלזרוק את אבא לתוך איזה גדר(הוא לא נהג מי יודע מה:oops:)).

התנגדות גבוהה לציפה (או אחיזה ברטוב). גשם גשם משמיים אני לא רוצה לגמור משותק גפיים

ו... זהו, אין בעצם עוד דרישות, שקט לא חשוב כי גם ככה או שנוסעים עם מוזיקה או שהאוטו עצמו מקרקש למוות :|:lol:

אורך חיים גם לא כלכך קריטי, כי אנחנו לא עושים ק"מז' מטורף על הרכב (פחות מ10 בשנה) אז רוב הסיכויים שהם גם ככה יתיבשו לפני שיישחקו)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מידה 43/45 או 46 ? :?::wink: יש גם דיאדורה,אדידס וכל מה שתרצה :roll:.

עכשיו ברצינות:יש חברות לא רעות כמו קלבר,אליאנס,טויו.

בדוק אפשרויות,מחירים ומבצעים אם יש באוטו דיפו אם קיים סניף כזה הקרוב לביתך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עדכון: הוחלט להלחיף ג'אנטים ולעלות מידה ל195/55R16

הדרישות נשארו אותן דרישות. המלצות?

ראיתי שיש T1R במידה הזאת, האם זאת האופציה האולטימטיבית?

פורסם
עדכון: הוחלט להלחיף ג'אנטים ולעלות מידה ל195/55R16

הדרישות נשארו אותן דרישות. המלצות?

האם המידות הנ"ל מותרות ע"פ היצרן?? באלמרה שלי לא ראיתי שיש אפשרות לעבור לקוטר 16 אינצ'

בכל מקרה אני חושב שצריך לעשות שינוי ברשיון הרכב וזה מן הסתם עולה כסף... תבדוק את הנקודה הזו.

פורסם

כל מכון רישוי יכול לעשות את השינוי הזה בתשלום של 30 שקלים חדשים

ואיזה דגם האלמרה שלך? אם היא בין 2001 ל2003 אז המידות המותרות הן המקורית (185/65R15) וגם 195/60R15 ו 195/55R16

פורסם
כל מכון רישוי יכול לעשות את השינוי הזה בתשלום של 30 שקלים חדשים

ואיזה דגם האלמרה שלך? אם היא בין 2001 ל2003 אז המידות המותרות הן המקורית (185/65R15) וגם 195/60R15 ו 195/55R16

האלמרה שלי 2001. ראיתי בספר הרכב רק את שתי המידות הראשונות שציינת

פורסם

צמיג טוב במחיר טוב.

אבל חשוב שתדע שהוא יגמר מהר יותר מצמיגים משפחתיים סטנדרטיים. כמו כן עם העלייה במידה צפה לשינוי לרעה בנוחות הנסיעה ובתצרוכת הדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בגדול אני יודע את זה. השאלה היא עד כמה? בגלל שאני מבין שאי אפשר לכמת את זה במספרים (אני יודע שלא יהיה לי 5.7 פחות נוח), אני אודה מאוד אם יעשה שימוש בסרגל הבא: "לא ממש מורגש, מורגש אבל לא רציני, אההה בסדר, לא נחמד, לא כיף, זה לא בדיוק מה שרציתי, באמת?!, ......holy crap!!!, whoa dude.

תודה :lol:

אה.. ועד כמה מהר יותר הT1R נשחק? כמובן בשימוש דומה (אם גם לשאלה הזאת אין תשובה מספפרית מדוייקת, אפשר להשתמש בסרגל מלמעלה)

• תוכן חדש...