Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בלילה נסעתי עם האונו בכיכר , באמצע סיבוב ראיתי שהכיכר מלאה מי השקייה, בלמתי ולא הספקתי לצאת מהפניה...,

הנזק לאוטו זה בינתיים ג'אנט ברזל עקום וכנראה צריה ובית ציריה, ופנס איתות שבור,

השאלה האם אפשר לתבוע את העירייה במקרה כזה ?

יש לי תמונות של מקום האירוע עם הנזק של האוטו והשלולית מים, שווה לנסות לתבוע את העיריה או שחבל לי על הזמן ?

Suzuki Jimny

פורסם

במקרה הזה על פי המצב "היבש" אתה אשם.

כל ראשון לציון מלאה ברכבים,ורק את והפיאט שלך התרסקתם.

העירייה,תפנה אלייך את האשמה בכך שיכולת לנסוע יותר לאט במידה ואתה לא מצליח לראות מה מצב הכביש.

מנסיון של חבר עם מרצדס ישנה,והבחור נהג ברמה מאוד גבוהה.

הייתה לו E190 ידנית,מעולה! ולמרבה הצער למי שמכיר בכיכר של חוף י"א באשדוד הייתה השקיה של ממטרות והתחת פשוט ברח לו והרכב נמרח על המעקה.

אבל מצד שני,אולי רק עם עורך דין טוב...

פורסם

אני חושב בדיוק ההפך.

מאיפה להם כמה הוא נסע? לא היה בוחן תנועה במקום.

ועובדתית המקום מלא מי השקיה שהיו אומרים להיות על הצמחים ולא על הכביש - מישהו שכח לסגור את השיבר.

תקן את הרכב, והגש להם קבלות בתוספת של ההוכחות.

לא יעבוד, לך לתביעות קטנות.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

היו מי השקיה על הכביש והחלקת? אז איך תסע בגשם?

לדעתי הנהג אשם, בכך שהוא נסע כנראה על צמיגים גמורים ו/או במהירות שלא מתאימה לתנאי הדרך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למרות שעל פניו האחריות למקרה חלה עליך, הייתי מנסה לפנות עם הוצאות התיקון לעיריה או לתביעות קטנות ולו רק בגלל הקטע הבזבזני של המים. זה שהם משקים את הכביש במקום הכיכר או מישהו שכח לסגור את השיבר,מותיר לך איזשהו סיכוי.

FAT BASTARD: בגשם ובחורף אתה מודע למצב הכביש ומתאים את נסיעתך.

במיקרה הנ"ל לא היתה אפשרות לצפות לכך שתהיינה שלוליות בכיכר.

פורסם

מה השלב הבא?

להאשים את העירייה על המדרכה?

זה נשמע לי כמו "נהגתי לא בהתאם לתנאי הדרך ודפקתי ג'אנט - האם זו אשמתי?"

(וזה עם כל הרצון הטוב)

לנסות , תמיד אפשר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אתה גרמת נזק למשהו ששיך לעיריה? מדרכה? מעקה? גינה?

תיזהר שלא יתבעו אותך על נזקים.

בדיוק.

תזהר שהתביעה, אם תוגש, לא "תתהפך" לצד השני נגדך.

alfa 156 2.5.

פורסם

הנה התמונות

עם הג'אנט והצמיג ספיר (חדש)

דיברתי עםהמוסך, והנזק היחידי זה משולש והג'אנט שצריך לקנות אחר, וכיוון פרונט בסוף.

22092009248.jpg

22092009258.jpg

22092009252.jpg

22092009253.jpg

Suzuki Jimny

פורסם

מהתמונות האלה אני לא מצליח לראות אם הג'אנט עקום או לא.

תרשום מכתב רשום לעיריה עם העלות של התיקון, אל תצפה לכלום, הם לא פראיירים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
FAT BASTARD: בגשם ובחורף אתה מודע למצב הכביש ומתאים את נסיעתך.

במיקרה הנ"ל לא היתה אפשרות לצפות לכך שתהיינה שלוליות בכיכר.

על הנהג להיות ערני תמיד, בין אם זה קיץ או חורף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...