Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ביונדאי אקסנט ידנית.

האם שמן גיר לא לפי המפרט יכול להשפיע על העברת הילוכים?

הכוונה יכול להיות שבגלל זה ההילוכים לא נכנסים חלק?

פורסם

בהחלט. שמן מסרה ידנית לא בצמיגות הנכונה יכול לשפיע ישירות על אכיות העבודה של הסנכרונים שבתוך התיבה ובכך לגרום לשילובים קשים.

פורסם

אני שואל בגלל שלא מזמן החלפתי קלאץ והמוסכניק אמר לי שהוא שם לי שם 80W90.

הקטע שלא כל ההילוכים לא נכנסים, הילוך 1 ורברס עושים לי בעיות.

הרברס תמיד נכנס בחריקה.

מישהו יודע איזה שמן גיר צריך לשים ביונדאי אקסנט ידנית שנת 98 מנוע 1300?

פורסם

דווקא נראה שמצמד עושה לך יותר בעיות מאשר שמן הממסרה. בעיות של שילוב ראשון והילוך אחורי מקורם ראשית בבעית הפרדת מצמד, למרות שרעש חריקה בשילוב להילוך אחורי זה לא דבר חריג.

פורסם

במקרה ההילוך האחורי שלך משתלב כמו בהילוך ראשון רק עם לחיצה כלפי מטה?

עשיתי ברכב אצלי קלאץ לפני חודש בערך וגם לי הייתה בעיה כזו, אצלי הילוך אחורי משתלב כמו ראשון עם לחיצה כלפיי מטה.

המוסכניק אמר לי להעביר הילוכים והוא כיוון משהו בכבל וזה הסתדר.

תבדוק אולי זאת הבעיה שלך.

קובי

פורסם

אני מכיר את הבעיה הזו , צריך לכוון את הקלאץ', לשחרר או למתוח (נראה לי לשחרר) ואז זה ימנע חריקות, הבדיקה זה מעבר מראשון לרוורס בלי שום חריקות\התנגדות\רעשים חרגים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

הייתי במוסך מורשה יונדאי אתמול לא היה להם. הבחור במחסן אמר שהם משתמשים רק בשמן 75W85 וזה מה שיש להם.

המחיר שהוא נתן לי שזה 65 שח לפני מעמ לליטר.

אין לי מושג בכלל מי מייצר את השמן הזה , השמן בא עם לוגו של יונדאי וכתוב מיוצר בקוראיה.

מה גם שלא מצאתי בשום חנות חלפים את השמן הנל.

האם אפשר להשיג את השמן הנ"ל דרכך?

• תוכן חדש...