Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה השלב כדי לקבל מספר צהוב ישראלי? היכן שלב שזה משתרבב בין השלבים שציינת? האם ניתן לשחרר מן המכס ללא מספר צהוב כלל?

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
ומה השלב כדי לקבל מספר צהוב ישראלי? היכן שלב שזה משתרבב בין השלבים שציינת? האם ניתן לשחרר מן המכס ללא מספר צהוב כלל?

לאחר התשלום למכס. אנשי המכס מזינים את נתוני הרכב למשרד הרישוי ומקבלים מכתב הפניה לצורך קבלת מספר רישוי ישראלי. לאחר מכן מתחיל הכיף של עמדה מספר 1.

שחררת את האוטו מהמכס העותומני?

כי כך זה נשמע (נקרא).

לדאבוננו, זו ישראל של 2009. השתדלתי להיות אינפורמטיבי בלבד במידע שהעליתי.

את ההתבכיינות השארתי לשרשור שפתחתי על לוחיות הרישוי שנגנבו לי מהרכב במסוף המכולות.

עכשיו אני יותר מפעם יודע, למה שילמתי להם יותר כסף (כנראה), אבל הם עשו לי את כל העבודה- אני רק באתי, לקחתי ניירות מוכנים (כבר אחרי מכס והכל), הבאתי אותם למחסן, שם חתמו לי- ואת החצי שעה הנוספים ישבתי באוטו ושמעתי מוזיקה, עד שהגיע הגרר!:-D זה היה באשדוד, אגב...

באשדוד למיטב הבנתי חלק מהמשרדים והמערכות נמצאים תחת אותו הגג. מה שחוסך שעות רבות של ריצות וכאב ראש.

ועוד משהו קטן - תודה מיוחדת לאריה בן זקן שהתגלגל עם החיפושית עד לחיפה וסייע לי באפיזודה האחרונה של היום המתיש הזה.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלב ג'

אם ברצונכם לצאת מהנמל בנהיגה, ודאו שיש לכם ביטוח חובה מבעוד מועד. המלצה שלי ללכת ל"פול". העניין הוא שהם רוצים לוודא שהרכב בארץ בטרם הם מבטחים. לשם כך הביאו אליהם אישור מנציג חברת השילוח בארץ לגבי תוכן תכולת המכולה והכי חשוב שיצויין מספר השילדה ליד הרכב שלך. אישור נוסף זה עותק של רישיון היבוא. רק כך תוכלו לקבל את ההנחה (המשמעותית) לרכב אספנות. וכמובן צילום רשיון נהיגה לא לשכוח. הם לא יצלמו עבורכם. אם לא הבאתם קופי, הביאו כסף קטן, יש מכונה בתשלום.

עוד דבר, הם לא מקבלים כרטיסי אשראי, מזומן או שיקים. תשלום רק בבנק הדואר או בבנק שלכם. במידה ואתם מתעדים לגרור את הרכב, דלגו ישר לשלב הבא.

שלכם, יורם

איך בדיוק אפשר לצאת בנסיעה מהנמל, אין עדיין מספר רישוי ? צריך לעבור בעמדה 1 עד כמה שאני יודע . למיטב ידיעתי האפשרות היחידה היא גרר.

יש משהו שאני מפספס ?

תודה

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
על עמילות מכס שמעת?

תמורת מאות בודדות של שקלים 90% מהריצות המתוארות יעשו עבורך ע"י עמיל מכס. גם להם מגיע להתפרנס.

צודק ב 100% תמורת $$$ אפשר גם...

תמורת כסף יהיה גם מי שיוציא את הכלבה שלי (הכלבה שוקה) לטיול פעמיים ביום, ללכת לקניות במקומי, להביא דואר, לרוקן את הפח, לקנות רכב משופץ (למה להזיע ולשפץ לבד), לשכור מישהו שייסע במקומי למפגש המועדון ביום שישי ...

ועכשיו ברצינות, גם בפעם הבאה אני אשחרר את הרכב לבד. רק שבפעם הבאה אני אהיה מוכן לבירוקרטיה. גם אהנה מהחוויה של להיות בחדר הלידה של הרכב (המכולה/נמל) וגם אחסוך מאות רבות של שקלים.

פורסם
איך בדיוק אפשר לצאת בנסיעה מהנמל, אין עדיין מספר רישוי ? צריך לעבור בעמדה 1 עד כמה שאני יודע . למיטב ידיעתי האפשרות היחידה היא גרר.

יש משהו שאני מפספס ?

תודה

ירון

ירון, אתה מפספס

רשיון רכב קליפורני בתוקף *, בטוח חובה ישראלי על סמך מספר שלדה בלבד (הפול), ובנוסף גם בטוח חובה אמריקאי בינלאומי.

ואין בעיה לצאת בנסיעה.

* ולפני שכולם קופצים לתקן אותי, הנה עוד קצת פרטים: טרם עלייתו ארצה, הרכב המסויים הזה לא נרשם בארה"ב כייצוא ורשיונו לא בוטל. אלא יצא את ארה"ב כמו שיוצאים לתערוכה, ועל כן הוא גם יכול לחזור לכבישי ארה"ב ללא כל בעיה.

פורסם
צודק ב 100% תמורת $$$ אפשר גם...

תמורת כסף יהיה גם מי שיוציא את הכלבה שלי (הכלבה שוקה) לטיול פעמיים ביום, ללכת לקניות במקומי, להביא דואר, לרוקן את הפח, לקנות רכב משופץ (למה להזיע ולשפץ לבד), לשכור מישהו שייסע במקומי למפגש המועדון ביום שישי ... :nono:

ועכשיו ברצינות, גם בפעם הבאה אני אשחרר את הרכב לבד. רק שבפעם הבאה אני אהיה מוכן לבירוקרטיה. גם אהנה מהחוויה של להיות בחדר הלידה של הרכב (המכולה/נמל) וגם אחסוך מאות רבות של שקלים.

לפני כשנתיים אני הוצאתי רכב מאשדוד בנסיעה עם לוחית אמריקאית וביטוח חובה וצד ג' (אצל חמדה גלאט) על מס' השילדה.

שווה לבדוק אצל סוכן לפני שתגיע לשחרר.

בהצלחה!

פורסם

לפני שנה הוצאתי בנסיעה ב.מ.וו שיבאתי מצכיה עם מספר רישוי צכי ביטוח בינל וביטוח חובה בארץ ללא הנחה של רכב אספנות אין כל בעיה וממש פשוט.

אבי שרייבר

פורסם

את המספרים לקח בעל הרכב הקודם. יש דרך בכל זאת להוציא אותה בנסיעה?

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם
את המספרים לקח בעל הרכב הקודם. יש דרך בכל זאת להוציא אותה בנסיעה?

כנראה שאנחנו פיספסנו בחלק הזה ,

צריך לדאוג לזה מראש , להעביר את ה title על השם שלך , לבצע registration בארה"ב ולהוציא ביטוח רכב

כל זאת לפני שהרכב עולה על האוניה בחול

לא נורא ,

ברכב הבא .... :lol:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...