Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לדעת אם החלפת מנורות בלוחית רישוי מאחורה ללדים לבנים, האם זה חוקי מבחינת משטרה או לא?

כמובן שזה לא מסנוור או משהו, האור מופץ למטה, לכיוון הכביש.

פורסם

השאלה אם זה חוקי? לא אם זה בולט בעין או מוגזם. הרי יש שוטרים שלא יהיה להם אכפת, ויש שוטרים שיהיו קטנוניים.

לכן חשוב לי לדעת מראש אם זה מותר או לא.

פורסם

תשמע את החוק אני לא מכיר,

דעתי היא שאתה יכול ליפול על שוטר שיראה את זה בעין לא טובה וידפוק לך דו"ח כלשהו

ואתה יכול ליפול על שוטר שלא יהיה לו אכפת.

שוב אני אומר, אין לי מושג מה החוק אומר אבל במידה ואתה שם תנסה שזה לא ימשוך יותר מדי תשומת לב.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

ברור שזה לא בהגזמה, אבל מה שלא ברור הוא העניין שלשנות את התאורה מקדימה לנורות לבנות כן מותר (דיאמונד ויז'ן, לא קסנון), ולעומת זאת התאורה החלשה מאחורה שאינה מסנוורת אף אחד לא תהיה מותרת.

הרי הבנתי שהחוק מאפשר להרכיב נורות לבנות או צהובות, אז למה שהשוטר ייתן קנס על תאורה שלא נעשה כל שינוי במנגון אלא רק בנורה עצמה, הרי נהגים מחליפים נורות כאשר נשרפות הן.

פורסם

אני לא מבין למה לBMW שעולה 500 אלף שקל דווקא כן מותר לשים מנורות כאלו במספר מאחורה, ולרכב שלי אני לא יכול לעשות את זה...

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

יוסי, אתה צודק שזה מגיע מקורי, אך גם הנורות הצהובות בפנסים מקדימה באוטו מגיעים מקוריים, וכנגד אתה כן יכול להחליף לתאורה לבנה שהיא לא קסנון, שגם הם לא מקוריים.

פורסם

אל תשווה בכלל , יש הבדל גדול בין קסנון מקורי ללא מקורי (מסנוור ולא מסוונר) לעומת נורות לדים שההבדל היחידי הוא רק בגוון .

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שמע אני מכיר מישהו ששם ושוטר אמר לו או שאתה מנתק את זה עכשיו או שאתה מקבל דוח 500 שקל..

תחבר את זה לכפתור של הערפל מאחורה ומתי שתרצה תוכל להדליק או לכבות .

פורסם

yurman3 אם כבר הקפצת שרשור משנת 2009 אני אענה לך בכל זאת.

הוא יכל להעצר על ידי ניידת סמויה עם התאורה כאשר היא פועלת, גם אם הוא יכבה אותה לאחר שנעצר הוא יקבל דוח, ויותר מזה אם יתחכם יוזמן לו בוחן שיאתר היכן נמצא מנגנון הניתוק והרכב יעבור בדיקה של סייר בוחן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...