Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפניי כחודש קניתי פיג'ו 206 XT 3 דלתות, יום חמישי האחרון פירקתי את המערכת שהיתה באוטו של ההורים (מאזדה 323) והתקנתי באוטו החדש(ב206) + עוד כמה שידרוגים שנוספו לאוטו.

ראשית כל המערכת שהיתה במאזדה (תסלחו לי שאני לא זוכר בדיוק איזה דגם כל מוצר כי זה היה מזמן)

רדיודיסק של פיוניר 7750

מגבר אוריון 4004 http://www.sounder.co.il/eMall/product.asp?pc=86594

קומפננט של ליטינג אודיו בולט

רמקולים אחוריים 6*9 של פיוניר 220W

וסאב של רוקפורד 200W בתיבה אטומה.

בסופו של דבר מה שנשאר במאזדה היה הקומפננטים ה 6*9 ורדיודיסק של JVC שהיה בפיג'ו.

את המגבר סאב ורדיודיסק העברתי לפיג'ו + קופמננט חדש שקניתי של רינבוא

http://www.lecar.co.il/index.php?action=product&productid=880

באוטו היה 6*9 של קנאווד שהיה במצב ממש טוב ואותם חיברתי לרדיודיסק והם פועלים ממש חלש ,המערכת עובדת על עקרון הבמה הקדימית כאשר הסאב מחובר בגישור, סה"כ הכל שומעים יפה באוטו הבעיה היחידה היא הסאב , שהסאב היה מותקן במאזדה הוא היה משתלב עם המוזיקה ממש טוב ועכשיו בפיג'ו והוא נורא חזק (למרות שהנמכתי אותו) ולפעמים גם לא קשור למוזיקה.

האם זה בגלל שעברתי לרכב יותר קטן? או שאני צריך לשחק בחיתוכים במגבר? בבקשה אני צריך עזרה זה ממש מבאס אותי כל העניין של הסאב:-(

מצורפים תמונות לא ממש באיכות טובה אבל רואים משהו.

תודה (ששמעתם את החפירות שלי), ויום טוב שאול.

16-09-09_1816.jpg

16-09-09_1815.jpg

16-09-09_1813.jpg

16-09-09_1812.jpg

10-09-09_1109.jpg

10-09-09_1012.jpg

10-09-09_1011.jpg

10-09-09_0935.jpg

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

קבל ביקורת בונה ולטובתך-הרכב פלטת עץ מתחת למגבר.כלומר,להרכיב את המגבר על פלטת עץ ואת הפלטה להרכיב על גב המושב האחורי.

בהצלחה ותיהנה!

פורסם

תשחק עם האפשרויות של הרדיודיסק, הכיוונים שהיו לך במזדה התאפסו.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

עידן התחלת ליגנוב משפטים {אלכס אני לא הייתי מוותר}

פיג'ו 206 XT 3 -תתחדש ו..

אתה צריך לשנות את הכינוי שלך ל-206 :wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
תשחק עם האפשרויות של הרדיודיסק, הכיוונים שהיו לך במזדה התאפסו.

שיחקתי חתכתי ניסיתי הרבה אופציות עדיין לא זה, זה ממש מבאס העניין של הסאב מרעיד לי את כל האוטו (הוא לא בנוי לכך:?)

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

פשוט תוריד את הגיין (וגם את הבס בוסט במידה והוא פועל, אצלי נגיד אני חייב טיפונת בס בוסט)

דבר שני יש לך שליטה מהרדיודיסק על הסאב? אני יודע שאצלי יש שתי אפשרויות לסאב ויש שינוי משמעותי בכל אופציה.

שלישית- איקוולייזר, תשחק עם הנמוכים

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...