Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע מציעים לי כ1500-2000 ש"ח פחות ממה שאני מבקש. אני גמיש מעט, אבל לא עד כדי כך.

נראה לי שבינתיים נותר רק להמתין לרוכש רציני (למרות שאם יבוא מישהו וכבר מראש יסגור על מחיר סביר, בלי כל הבלבולי שכל, זה כבר שווה יותר מעוד 1000 ש"ח שניתן להרוויח מהמכירה).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

עדכון:

אמנם אני אפתח שרשור יעודי (כי גם התווסף רכב חדש למשפחה...), אבל למי שהתעניין בשרשור - הרכב נמכר, ובהפחתה של מספר שקלים מעטים מהמחיר שביקשתי. לקח מזה למדתי - כל מה שצריך זה קונה אחד שיודע מה הוא רוצה. זה שהשוק (וחלק מחברי הפורום, מסתבר) החליט שמחירון זה התקרה אינו אומר כלום, וישנם הרוכשים שמעריכים את ההשקעה והשמירה על הרכב.

אחלה התחלה לשנה החדשה :-D

PUG-306 XSI MK2

פורסם

רק רציתי לציין שהדבר הכי חשוב במכירת רכב זה לא להיות לחוץ.

מכרתי מספר רכבים בחיים שלי בכל מיני מצבים ותמיד קבלתי קרוב מאוד למחיר שדרשתי, גם כאשר אנשים נורמלים היו אומרים שהמחיר יקר ביחס למה ש"מקובל" בשוק.

כל מה שצריך זה רק לחכות לקונה הנכון, ברוב המקרים הוא מגיע בסופו של דבר, פשוט צריך סבלנות ולמי שאין את הסבלנות הזו פשוט מתגמש במחיר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...