Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד שמעתי כל מיני סיפורי זוועות על מכירת רכב, וכנראה שעכשיו הגיע הזמן לחוות אותם בעצמי:

הראשון - מתקשר נער, אומר שהוא ראה את המודעה, ורוצה להחליף איתי ראש בראש על פונטו, ושאני אוסיף לו 3000!

אני מודיע לו שכבר רכשתי רכב נוסף, אז הוא אומר - טוב נו, תוסיף לי רק 2000. אני אומר לו שאני ממש לא צריך רכב נוסף, והוא מתחיל לברבר משהו על זה שהוא כבר בדרך אלי, ושהוא יתפשר על תוספת של 1000!!!

השני - מתקשר, ובלי יותר מדי שאלות אומר - 6 ואני לוקח את הרכב. אני מסרב בנימוס, אומר לו שאני לא מתכוון להתווכח על מחיר בטלפון, וגם שאני לא אתפשר עד כדי כך. שעה לאחר מכן, הבחור מתקשר שנית, ומציע 6500. אני משיב בצורה דומה. חצי שעה עוברת, והוא כבר עלה ל7. כעת, הוא מתקשר בהפרשי זמן של כחצי שעה ומציע כל פעם 7500, וכל פעם אני עונה תשובה זהה. ב11:30 כבר הפסקתי לענות לשיחות.

האם זהו קהל הרוכשים בישראל? ברברנים וקשקשנים?

ועכשיו לשאלה - פרסמתי את הרכב למכירה, הנה המודעה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=282506

עד עתה (הרכב מפורסם מספר ימים) קיבלתי הצעות של בערך 8-8.5

אמנם אני מוכן להתפשר, אבל לדעתי אין סיבה למכור את הרכב פחות מהמחירון (על אף הריג'קטים). אשמח לקבל את חוות דעתכם האם אני ריאלי, וכדאי לחכות לקונה שמבין עניין, או שאני צריך לאמר תודה על מה שמציעים ולמכור (אציין כי אין לי בעייה שהרכב יישב מתחת לבית, שכן אין לי עליו הוצאות או ירידת ערך משמעותית, וכי גם ככה יש לי רוכש מהעבודה במחיר קצת נמוך ממה שרציתי)?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אין כאן שאלה אם אתה ריאלי או לא, ומה וכמה השקעת על הרכב?

זה רכב ישן, אין קשר למחיר מחירון, רכבים בשנים האלה אם נמכרים צריך להגיד תודה.

אם רוב האנשים שמתקשרים מציעים 5 אז זה המחיר, תחליט אתה מה לעשות, כנ"ל אם רוב האנשים שמתקשרים מציעים 8 אז זה המחיר.

פורסם

עם כל הכבוד חביבי, מי שהזוי זה אתה שדורש "מחירון" על פיג'ו 306 מודל 94'. רכבים משנתונים אלה נסחרים בד"כ בסביבות חצי מהמחירון במקרה הטוב בלי קשר למצב שלהם בכלל, אם מישהו מציע לך 8K לדעתי אתה צריך להגיד לו תודה ולשחרר מיד.

פורסם

חלק לא קטן מהמתקשרים הם סוחרים, שמנסים לקבל את הרכב במחירי זנות למטרות רווח.

אל תתרגש מכל אחד שמבלבל לך את המוח.

כמובן, שתצטריך להתפשר ממחיר מחירון (או אפילו קרוב לזה), אבל בסוף יימצא מישהו רציני יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תתפלא, יש סוחרים, שעובדים עם מכוניות ישנות.

מאחר ולמכוניות ישנות בדרך כלל לא עושים בדיקות לפני קניה, והרוכשים הרבה פחות בררנים וקפדנים, הם יכולים ללא בעיה למכור כל דבר.

קנית ב 6000 ש"ח , למחרת מכרת ב 8000, השקעת 100 ש"ח בשטיפה ובטסות. מה רע ?

פורסם

welcome to israel

לא מנהלים סחר סוסים בטלפון. מי שרציני שיבוא יראה וייקח לבדיקה.

מי שלא - לענות במהירות ובהחלטיות שאין עניין.

כן, המוכר מבקש מעל מחירון אבל היי, לא באו לקונה עם אקדח. המחיר לא טוב לך ? לך למקום אחר.

ועוד דבר- רוכשי רכב יקרים - אין מציאות. בעצם יש מציאות בשוק הכרמל.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

fifthgear - אתה צודק שסחר מכר במיוחד למכוניות, לא מנהלים בטלפון. אבל עם ישראל "חכם" הוא, עצלן הוא, ולא מוכן לבוא לראות את הרכב, אבל יודע להעריך את מצבו דרך הסלולרי וגם לקבוע את מחירו מבלי לראותו.

(חוץ מכמה חברי הפורום :wink:).

כל מוכר יכול לדרוש מחיר כרצונו, אבל המחיר האחר, הוא להתקע עם הרכב.

alfa 156 2.5.

פורסם

נכון, רוב מי שמוכר רכב ישן מבקש מחירון ופחות, אבל רוב מי שמוכר רכב ישן גם מוכר רכב עם 200K ק"מ ויד 5, עם היסטוריה עמומה. לדעתי (וכך נהגתי ברכישה), עדיף להשקיע עוד אלף או אלפיים ולקבל רכב מטופל, מאשר לקנות רכב שיזדקק לכמה אלפים רק ליישור קו.

ייתכן מאוד שאני ההזוי, ולא מודע לשוק של רכבים ישנים, אבל לפי דעתי 6-7K על נתונים של 200,000 ק"מ ויד 5 פחות משתלם מ8-9K בעבור הנתונים שלי (במיוחד כאשר היסטוריית הרכב קיימת וודאית). אבל ייתכן וזה רק אני.

גישתי כנראה דומה לזו של FifthGear, כאשר הבעייה היא שישראלי ממוצע רק חושב על איך לאמר שהוא קנה רכב מתחת למחירון (ואז הוסיף את המחירון כדי לתקן אותו, דבר אפשרי לחלוטין ברכב ישן ומוזנח). בכל מקרה, המזל הוא שכאשר רכב כה ישן לא עולה כלום אם הוא יושב מתחת לבית, לא צריך להיות לחוץ ממכירתו.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
בכל מקרה, המזל הוא שכאשר רכב כה ישן לא עולה כלום אם הוא יושב מתחת לבית, לא צריך להיות לחוץ ממכירתו.

אתה מכיר מקומות, שעושים טסט וביטוח חובה ללא תשלום?

:shock:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דבר ראשון אתה צודק, הונדה סיויק אכן לא אוטו ספורט !!! תבינו את זה :lol:.

אני מצדד את קודמי, אל תצפה לקבל מחירון. תתפשר טיפה ותיפטר מהרכב הישן.

יש רכבים ישנים שהולכים במחיר מחירון ומעלה, 306 לא אחת מהן.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נחדד:

הכוונה הייתה שיחסית לעלויות התחזוקה השוטפות של הרכב, אם הוא ישב חודשיים מתחת לבית וישמש כרכב נוסף, העלויות הכרוכות בכך ממש לא מפריעות לי.

כדי להיות יותר ברור - כשפרסמתי את הרכב בכלל לא בדקתי את המחירון, אלא השוויתי למחירים שביקשו מוכרים אחרים. מכיוון ורוב המוכרים ביקשו באיזור ה7 על רכבים "נחותים" מבחינת הנתונים (לפחות), התאמתי את עצמי.

לאחר שמספר רוכשים הפנו את תשומש ליבי למחירון, מסתבר שהוא בערך 7500, כך שהצעות מעל המחירון כבר יש, אפילו לצרפתייה ישנה ומתפרקת (שומו שמיים!) :lol:. בכל מקרה, בעבור 5 אלף, עדיף שהרכב ישמש כרכב נוסף במשפחה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אז אם יש הצעות תעיף ומהר.

האוטו באמת במצב נדיר לפי התאור שלו, אבל הצרכן הישראלי לא פראייר! אני לא אומר בילתי אפשרי אבל קשה מאוד למכור מעל המחירון רכבים כאלה אלא אם כן יש להם באמת משהו מיוחד.

לדעתי אם יש לך את היכולת ויש את הצורך שמור את האוטו בבית בתור רכב שני בלי לחץ עד שתבוא ההצעה שתיהיה מוכן להתפשר עלייה.

חג שמח ושנה טובה:-)

צח.

פורסם

אתה חייב להפנים שכמוכר אתה לא לא מכוון לקהל היעד שכולל את הישראלים הממוצעים.

לכן אתה חייב להתעזר בסבלנות, לסנן את הקונים הבעייתים לפני שהם מגיעים לראות את הרכב (חבל גם על הזמן שלך) ושוב להתעזר בסבלנות. בסופו של דבר יגיע הקונה שיבין שעדיף לשלם עוד 2000 ש"ח עכשיו ולא אחרי חודש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...